20% de descompte a “T’ESTIMO SI HE BEGUT”, de Dagoll Dagom (Teatre Poliorama)

20% de descompte a “T’ESTIMO SI HE BEGUT”, de Dagoll Dagom (Teatre Poliorama)

Dagoll Dagom, juntament amb La Brutal i T de Teatre, estrenen l’obra T’estimo si he begut, una comèdia que combina la literatura irònica dels contes d’Empar Moliner amb música d’Andreu Gallén. Fa poc més de un any ho tenien tot a punt per estrenar, però a causa de la pandèmia de la Covid-19 no va ser possible. Per això ens fa molta il·lusió anunciar que aquesta tardor seran al Teatre Poliorama!

 

T’estimo si he begut són petites històries, amb cançons i personatges poc agraciats, res carismàtics i una mica còmics, interpretats per les quatre actrius de T de Teatre: Mamen Duch, Marta Pérez, Carme Pla i Àgata Roca, a les que s’hi uneixen Rosa Gàmiz, Mercè Martínez, Marc Rodríguez i Ernest Villegas, sota la direcció de David Selvas. Trobareu tota la informació sobre l’obra en aquest enllaç.

Els col·legiats disposen d’un descompte del 20% de l’entrada, vàlid durant el mes d’octubre. Podeu comprar les entrades amb el 20% de descompte entrant a https://www.teatrepoliorama.com/ca/programacio/c/169_testimo-si-he-begut.html i introduint el codi promocional:

COORGC_TSB21