Viatges i Turisme

GRIMALDI: descomptes en vaixells i creuers

Funcionament: si sou col·legiats descarregueu-vos aquest document per veure les condicions exactes de cadascun dels tres tipus de descomptes. Pels bitllets de Transmed i els paquets de vacances, cal acreditar la condició de col·legiat, bé amb carnet, bé amb algun document emès pel Col·legi. Per a les connexions marítimes a Civitavecchia, Grècia, Sardenya, Sicília i Tunísia heu d’introduir el codi del document adjunt (o demanar-lo a atencio.colegiat@jorgc.org).

 

CODI JORGC – GRIMALDI 2024

 

Descarregar aquí les CONDICIONS GRIMALDI – JORGC 2024

a) 10 % Descompte a les connexions marítimes de Grimaldi Lines a Civitavecchia, Grècia, Sardenya, Sicília i Tunísia

• Els bitllets emesos amb aquesta oferta no són reemborsables, però poden ser modificats en base a les condicions generals. Només és vàlid per a noves reserves.

• L’oferta és acumulable a totes les ofertes especials actives en el moment de la reserva.

• Aquestes reserves es gestionaran al lloc web https://www.grimaldi-lines.com/es inserint el codi assignat a la casella “codi promocional”.

b) 10 % Descompte en els paquets de vacances amb vaixell + hotel o apartament

• Només és vàlid per a noves reserves.

• Aquestes reserves no es poden fer a través de la pàgina web; es tramitaran enviant un correu electrònic a l’adreça paquetes@grimalditour.com. S’haurà d’incloure un document acreditatiu de pertinença al col·legi.

c) 20 % Descompte en Transmed Línies Balears

• Excepcions: del 28/7 al 15/8 no s’aplica el descompte. Entre el 15 de juny i el 15 de setembre el descompte és del 10 %.

• Les reserves no podran ser de més de 4 passatgers, ha de viatjar almenys un dels titulars per reserva i es poden realitzar:

    1. Contactant amb el call center de TRASMED al telèfon 96 091 33 16 o a l’email callcenter@trasmed.com indicant l’acord.
    2. Mitjançant les finestres de les diferents terminals.

10 % bitlles a Grècia, Tunísia, Sardenya i Sicília

10 % paquets vaixell + allotjament

20 % bitllets Transmed Balears

Promoció especial 20 % addicional a ITÀLIA

  • Reserves fins el 30/04/2024
  • Per sortides del 06/05 al 30/09/2024 Inclòs estiu!
  • Cal demanar el codi promocional al JORGC
  • Caldrà acreditar pertinença al JORGC a l’embarcament

Reserva Anticipada 2024 Itàlia

Promoció especial 10 % addicional estiu a Sardenya

  • Opcions d’allotjament: Apartaments a Costa Paradiso (des de 154 €/pax),  Montiruju Residence (desde 289 €/pax) i  Hotel 4* Red Sun Village (des de 346 €/pax). Majoria de sortides de 9 dies / 8 nits (una d’elles al vaixell)
  • Important: la data de validesa d’aquestes promocions NO ha estat indicada per Grimaldi, contacteu directament amb ells per saber si són d’aplicació

Costa Paradiso 2024

Montiruju Residence

Hotel Red Sun Village

HALCÓN VIAJES – VIAJES ECUADOR: descomptes en vacances i creuers

Aquesta acció és part de la participació del JORGC com a membre de la INTERCOL·LEGIAL.

Només per als col·legiats del JORGC, per la nostra condició de membre de la INTERCOL·LEGIAL (l’agrupació dels Col·legis Professionals de Catalunya).

Funcionament

Aquest descompte és vàlid a qualsevol oficina de Viajes Halcón o Ecuador. Addicionalment, hi ha una oficina de referència: telèfon 93 414 17 07, halcon106@halconviajes.com (Sra. Cecilia León).

Aplicable a familiars i empleats.

Cal acreditar la condició de col·legiat, bé amb carnet, bé amb un formulari que us donaran en demanar l’oferta. Per a veure propostes de vacances i viatges, podeu fer clic aquí – ofertes d’Halcón Viajes / Viajes Ecuador.

Descomptes del 5 % al 7 % (amb 60 dies d’avançament) en creuers i vacances

Pagament on-line, sense cap despesa de gestió.

HOTELIUS – DESCOMPTES A HOTELS I APARTAMENTS

Aquesta acció és part de la participació del JORGC com a membre de la INTERCOL·LEGIAL.

Només per als col·legiats del JORGC, per la nostra condició de membre de la INTERCOL·LEGIAL (l’agrupació dels Col·legis Professionals de Catalunya).

Funcionament

Les reserves es fan a una web específica de reserves de la Intercol·legial. Per accedir-hi, cliqueu aquí (només per a col·legiats): 15 % DESCOMPTES HOTELS – NOMÉS JORGC.

 

Nits d’hotel i altres allotjaments a preus estrella. En aquesta plataforma de reserves d’hotel hi ha més de 200.000 allotjaments en els principals destins amb descomptes del 15 % en el moment de fer la reserva.

Les reserves a través d’aquest portal tenen ja el descompte aplicat i està garantit. Es pot comprovar mirant la web del propi hotel o qualsevol cercador.

No són reserves per quotes, per tant l’habitació que es reserva és contemplada per l’hotel com a tarifa completa i de tipus professional.

Pagament on-line, sense cap despesa de gestió.

Un descompte del 15% sobre la millor tarifa on-line en la reserva d’hotels

PER A GAUDIR DE LES CONDICIONS O DESCOMPTES, O PER A MÉS INFORMACIÓ

E-mail: atencio.colegiat@jorgc.org

Telèfon: 93 217 05 16

Recordeu que:
– Les empreses amb conveni amb el JORGC poden canviar les condicions amb el temps.
– Sempre és recomanable comparar amb altres empreses del mercat. El convenis no garanteixen el preu més econòmic entre tota l’oferta, sinó que fan que les empreses signants donin als col·legiats les millors condicions respecte als seus serveis o tarifes estàndard.