Escola JORGC

ACCÉS A LA WEB DE L’ESCOLA DE JOIERIA JORGC

Cliqueu aquí per accedir a la web de l’Escola JORGC

L’Escola de Joieria JORGC és l’escola del Col·legi de Joiers, d’Orfebres, de Rellotgers i de Gemmòlegs de Catalunya, i compta ja amb 21 anys d’història.
Està situada al cor de Barcelona, en plena Rambla Catalunya, i per les seves aules han passat més de 5.000 alumnes, molts d’ells reconeguts actualment com a professionals de prestigi.

A les seves aules, obertes a tots els que volen iniciar-se o ampliar coneixements, s’hi imparteix formació tant a professionals en actiu com a futurs professionals, així com a aficionats que vulguin crear, experimentar i aprendre en un ambient adequat.

Compta amb més de 200 m2 dedicats a l’ensenyament dels oficis de Joieria, Esmalt, Encastat i Gravat. També s’hi imparteixen monogràfics d’altres especialitats com ara Classificació de Diamant, Iniciació a la Gemmologia, concepte de marca, Packaging, i Disseny de joies per ordinador entre d’altres, sense oblidar els cursos de temàtica de gestió empresarial i de negocis.

Cursos tots ells impartits per professionals del sector, que atorguen als alumnes una màxima preparació en el sector de la joieria.

Us convidem a visitar-nos i comprovar en persona com treballem i què podem fer per complir els vostres desitjos i necessitats!

Els cursos són reduïts i personalitzats per a cada alumne, cosa que aconsegueix que cada persona rebi una atenció única i específica.