Món digital

SUPORT I MANTENIMENT INFORMÀTIC GRATUÏT

El Col·legi us ofereix la possibilitat de disposar d’un suport i manteniment en matèries informàtiques sense cap tipus de cost o pagament, des d’octubre de 2021. Aquest servei és possible gràcies a la Intercol·legial de Catalunya, que agrupa els col·legis de tot Catalunya.

Només cal entrar a la web dedicada específicament a aquest servei: https://intercolegial.sosmatic.es/, i omplir les dades de contacte. El termini de resposta estàndard serà no superior a una hora.

Què inclou aquest servei?

 • Una actuació en remot mensual o in situ en cas que no es pugui resoldre a distància.
 • Un servei de recuperació de dades anual.

 

Exemples d’ús del servei

 • El portàtil no arrenca
 • Hem perdut la connexió amb l’ERP
 • No puc accedir al servidor
 • Tenim els arxius encriptats!
 • Necessito una VPN per poder teletreballar
 • Aquest antivirus em serveix?
 • No aconsegueixo arrencar Teams
 • Necessito tenir backup al núvol
 • He perdut totes les dades!

 

Com funciona?

Facilitat màxima d’ús: només cal entrar a la web dedicada específicament a aquest servei (https://intercolegial.sosmatic.es/) i omplir les dades de contacte. El termini de resposta estàndard no hauria de ser superior a una hora.

Més informació: atencio.colegiat@jorgc.org

Telèfon: 93 217 05 16

OUTLETJOYERIA.COM

Des de desembre del 2013, el Col·legi us ofereix una manera de vendre joies i rellotges a internet directament al consumidor final, a través del portal professional outletjoyeria.com, gràcies a l’acord amb l’empresa ENGINE SOFTWARE S. L.

ELS TRES PRIMERS MESOS SÓN COMPLETAMENT GRATUÏTS, per a fer la prova.

Outletjoyeria.com és un portal on únicament professionals del sector de la joieria i rellotgeria poden publicar els seus articles per a la venda a internet. És perfectament compatible amb la venda directa a través de la vostra web, i especialment interessant per als establiments que no tenen una botiga on-line. Des del portal es gestiona tota la logística d’enviament.

Una vegada passats els tres mesos en què podreu veure si el sistema us agrada, podeu publicar fins a 200 articles a la venda al preu de 100, pel fet de ser col·legiats (el cost per fer això és de 10 € al mes, preu de 2013). No hi ha cap obligatorietat de permanència.

Més informació: atencio.colegiat@jorgc.org

Telèfon: 93 217 05 16

GEMARUN

Gemarun és un software complet per a la gestió de negocis de joieria i rellotgeria, sigui per detallistes, majoristes o cadenes, de l’empresa ENGINE SOFT. Permet controlar els estocs, imprimir etiquetes, codis de barra RFID, gestionar compres a proveïdors, fer vendes automatitzades, control de venedors, tallers, cartera de cobraments i pagaments, estadístiques, gestió operativa de compra-venda d’or, venda a través del portal outletjoyeria.com…

OFERTA PER ALS COL·LEGIATS: Quota d’alta gratuïta (estalvi de 100 €) + 10 % de descompte permanent en la quota mensual + instal·lació i formació in situ sense cost + servei gratuït de factura electrònica.

Cost de la subscripció mensual (2013) de Gemarun: 42 €. Inclou actualitzacions futures + suport on-line o telefònic.

RELOJES-ESPECIALES.COM

RELOJES-ESPECIALES.COM és el fòrum en castellà sobre rellotgeria més important d’internet, amb més de 700.000 visites mensuals. Creat fa 10 anys, ofereix en els seus fòrums multitud de seccions on debatre totes les temàtiques relacionades amb el món del rellotge.

Com a conseqüència lògica de tants potencials compradors i amants del món del rellotge visitant cada dia, la web disposa d’una botiga virtual: una plataforma diferenciada per tal que els professionals puguin també oferir els seus rellotges i productes als usuaris.

 • El JORGC posa a la vostra disposició la botiga virtual de RELOJES-ESPECIALES.COM, amb un 12 % de descompte sobre el seu cost.

Podeu veure el seu funcionament descarregant aquest document:

La botiga virtual és un aparador on podeu oferir els vostres rellotges o accessoris, en estoc, nous o usats… Cada col·legiat pot determinar què és el que vol oferir, el preu al que ho fa, les descripcions i imatges. Aquest espai es lloga a un preu fix, sense cap comissió sobre vendes. L’usuari és qui determina la logística per a fer arribar el producte al consumidor. La web és únicament una plataforma, un espai virtual per a oferir als visitants els vostres productes, 100 % sota el vostre control. No requereix de cap software o llicència informàtica.

PER A GAUDIR DE LES CONDICIONS O DESCOMPTES, O PER A MÉS INFORMACIÓ

E-mail: atencio.colegiat@jorgc.org

Telèfon: 93 217 05 16

Recordeu que:
– Les empreses amb conveni amb el JORGC poden canviar les condicions amb el temps.
– Sempre és recomanable comparar amb altres empreses del mercat. El convenis no garanteixen el preu més econòmic entre tota l’oferta, sinó que fan que les empreses signants donin als col·legiats les millors condicions respecte als seus serveis o tarifes estàndard.