Revistes i Publicacions

GRUPO NEXO

El conveni permet als professionals del sector associats al JORGC accedir a unes condicions especials de subscripció anual a l’edició impresa d’El Periódico, que suposen un abonament de només 18 € anuals per la subscripció completa (11 números més Edicions Especials i accés a edició en PDF a través de www.goldandtime.org).

Subscripció directe o informació sobre aquesta oferta: tel 91.369.41.00, o a suscripciones@nexogoldtime.com

Més informació sobre els continguts i informació de GOLD & TIME a la web www.goldandtime.org

GRUPO DUPLEX

Subscripció anual al diari “CONTRASTE” gratuíta.

El conveni permet als professionals del sector associats al JORGC rebre aquesta publicació mensual líder sense cap cost al seu domicili. CONTRASTE ofereix una àmplia informació sobre el sector joier i rellotger a Espanya i al món. Inclou ORO & HORA, la publicació destinada als aspectes tècnics, maquinària, tecnologia i proveïdors de base del sector.

També podeu rebre diàriament la seva newsletter, entrant a www.grupoduplex.com  i a la part superior clicar a la pestanya “Newsletter”.

• Més informació sobre els continguts i informació de CONTRASTE a la web  http://www.grupoduplex.com/

• Subscripció a l’oferta: tel:93.318.37.38 /  grupoduplex@grupoduplex.com

PER A GAUDIR DE LES CONDICIONS O DESCOMPTES, O PER A MÉS INFORMACIÓ

Telèfon: 93-217-05.16 / E-mail: atencio.colegiat@jorgc.org

Recordeu que:
– Les empreses amb conveni amb el JORGC poden canviar les condicions amb el temps.
– Sempre és recomanable comparar amb altres empreses del mercat –el convenis no garanteixen el preu més econòmic entre tota l’oferta, sino que fan que les empreses signants donin als col·legiats les millors condicions respecte als seus serveis o tarifes standard.