Eines, Material i Maquinària

GIRBAU BARCELONA

GIRBAU BARCELONA ofereix als col·legiats un ampli ventall de les millors marques de maquinària, equipament i materials per a la fabricació i reparació de joieria, tant a nivell de fabricació com de comerç.

GIRBAU OFEREIX UN 5% DE DESCOMPTE A LES COMPRES REALITZADES PELS COL·LEGIATS I PELS ESTUDIANTS DE L’ESCOLA JORGC, AMB ENVIAMENT GRATUÏT A PARTIR DE 50 € A TOTA CATALUNYA. (*)

 

IGUALMENT, OFEREIX LA FORMACIÓ I, INSTAL·LACIÓ GRATUÏTA DELS EQUIPS I PRODUCTES (**)

 


(*) En algunes marques aquest descompte no és aplicable: INDUTHERM, PUK. FORMLABS, SOLIDSCAPE, BERKEM, MAGIC, OROTIC, VALLORBE, JOOLTOOL, ALFAMIRAGE, ELMA, HILDEBRAND, LEGOR, MASTERIX

(**) Excepte les marques Formlabs i Solidscape

 

GIRBAU ofereix a tots el professionals i firmes col·legiades:

 

  • SERVEI RÀPID I PERSONALITZAT, Diverses opcions, telefònica, web, visita presencial. Fa també demostracions de maquinaria a les seves instal·lacions o si és possible a casa del client, per a que els clients puguin provar el funcionament de la maquinària per saber que s’adequa a les seves necessitats
  • SERVEI POST VENDA continu per a qualsevol dubte o consulta, connexió telemàtica o visita personalitzada segons les necessitats del client
  • INSTAL·LACIÓ, FORMACIÓ I MANTENIMENT, Instal·len i ensenyen personalment el funcionament de tots els equips, així com si ha de realitzar algun manteniment.
  • SERVEI DE REPARACIÓ. Disposa de 2 serveis, desplaçament del tècnic i reparació a les instal·lacions del client o retirar l’equip i reparar a les instal·lacions de GIRBAU.
  • SERVEI PERSONALITZAT, ràpid, ajustat als horaris de cada client, preus ajustats, assessorament d’eines i maquinaria apropiades per a cada treball a realitzar.
  • MARQUES NACIONALS I INTERNACIONALS, líders en el sector; GIRBAU es manté en continu contacte per estar informats de totes les novetats i noves tècniques.

Més informació:  atencio.colegiat@jorgc.org  tel:93.217.05.16

PER A GAUDIR DE LES CONDICIONS O DESCOMPTES, O PER A MÉS INFORMACIÓ

Telèfon: 93-217-05.16 / E-mail: atencio.colegiat@jorgc.org

Recordeu que:
– Les empreses amb conveni amb el JORGC poden canviar les condicions amb el temps.
– Sempre és recomanable comparar amb altres empreses del mercat –el convenis no garanteixen el preu més econòmic entre tota l’oferta, sino que fan que les empreses signants donin als col·legiats les millors condicions respecte als seus serveis o tarifes standard.