Eines, materials i maquinària

GIRBAU BARCELONA

GIRBAU BARCELONA ofereix als col·legiats un ampli ventall de les millors marques de maquinària, equipament i materials per a la fabricació i reparació de joieria, tant a nivell de fabricació com de comerç.

GIRBAU OFEREIX UN 5 % DE DESCOMPTE A LES COMPRES REALITZADES PELS COL·LEGIATS I PELS ESTUDIANTS DE L’ESCOLA JORGC, AMB ENVIAMENT GRATUÏT A PARTIR DE 50 € A TOTA CATALUNYA. (*)

 

IGUALMENT, OFEREIX LA FORMACIÓ I INSTAL·LACIÓ GRATUÏTA DELS EQUIPS I PRODUCTES. (**)

 

(*) En algunes marques aquest descompte no és aplicable: INDUTHERM, PUK, FORMLABS, SOLIDSCAPE, BERKEM, MAGIC, OROTIC, VALLORBE, JOOLTOOL, ALFAMIRAGE, ELMA, HILDEBRAND, LEGOR, MASTERIX.

(**) Excepte les marques Formlabs i Solidscape.

 

GIRBAU ofereix a tots els professionals i firmes col·legiades:

 

  • SERVEI RÀPID I PERSONALITZAT amb diverses opcions: atenció telefònica, pàgina web, visita presencial. Fan també demostracions de maquinària a les seves instal·lacions o si és possible a casa del client, perquè puguin provar el funcionament de la maquinària i saber si s’adequa a les seves necessitats.
  • SERVEI POST VENDA continu per a qualsevol dubte o consulta, connexió telemàtica o visita personalitzada segons les necessitats del client.
  • INSTAL·LACIÓ, FORMACIÓ I MANTENIMENT: instal·len i ensenyen personalment el funcionament de tots els equips, així com si s’hi ha de realitzar algun manteniment.
  • SERVEI DE REPARACIÓ: disposa de dos serveis, desplaçament del tècnic i reparació a les instal·lacions del client o retirar l’equip i reparar a les instal·lacions de GIRBAU.
  • SERVEI PERSONALITZAT, ràpid, ajustat als horaris de cada client, preus ajustats, assessorament d’eines i maquinària apropiades per a cada treball a realitzar.
  • MARQUES NACIONALS I INTERNACIONALS líders en el sector: GIRBAU es manté en continu contacte per estar informats de totes les novetats i noves tècniques.

PER A GAUDIR DE LES CONDICIONS O DESCOMPTES, O PER A MÉS INFORMACIÓ

E-mail: atencio.colegiat@jorgc.org

Telèfon: 93 217 05 16

Recordeu que:
– Les empreses amb conveni amb el JORGC poden canviar les condicions amb el temps.
– Sempre és recomanable comparar amb altres empreses del mercat. El convenis no garanteixen el preu més econòmic entre tota l’oferta, sinó que fan que les empreses signants donin als col·legiats les millors condicions respecte als seus serveis o tarifes estàndard.