50 ANYS D’INHORGENTA – UN BRILLANT NOU INICI

50 ANYS D’INHORGENTA – UN BRILLANT NOU INICI

FIRAMUNICH, el partner firal del Col·legi, ens confirma que la propera edició de INHORGENTA serà realment enlluernadora. De fet, combina moltes novetats (en especial un nou i més modern disseny, un rellançament de la marca i noves experiències per als expositors i visitants) amb el llarg aprenentatge d’una fira que arribarà a una xifra envejable d’edicions: el 2024, INHORGENTA MUNICH complirà 50 anys.

Moltes d’aquestes novetats van ser presentades per la Stefanie Mändlein, la directora d’INHORGENTA, a l’exclusiu INHORGENTA 2024 Preview que es va fer a finals de juny a l’Olympiapark München. Cal recordar que l’Stefanie Mändlein ha retornat al capdavant de la plataforma líder per a la indústria europea de rellotges, joies i pedres precioses, després d’un permís parental de dos anys, una fira que ha fet créixer primer com la seva directora de vendes (des del 2011) i després com la seva màxima executiva des del 2015. Com ella mateixa explica, “Tornar a INHORGENTA és una sensació meravellosa i una tasca molt especial. Tenim moltes coses planejades! L’any vinent, l’exposició celebrarà el seu 50è aniversari, i després de l’impressionant èxit d’aquest any, utilitzarem idees noves per fer-la encara més adient per al futur“.

80 expositors , joiers, socis i representants dels mitjans de comunicació es van unir a la previsualització de la futura edició del 2024, on la Directora va recalcar que “El fort retorn d’aquest any i el 50è aniversari són el moment perfecte per a un nou esperit, un nou aspecte i per negociar a totes les sales. El nostre objectiu és transferir els estàndards de disseny únics de la indústria i l’atractiu emocional dels productes a tota INHORGENTA“.

 

ENVERS L’EDICIÓ DEL 50 ANIVERSARI

INHORGENTA està creixent. Algunes de les principals marques faran el seu debut, inclòs Porsche Design. “Junt amb moltes altres marques, també veiem la importància creixent d’INHORGENTA. La seva ambició, el públic internacional, el servei personalitzat i l’ambient premium ens van convèncer“, explica Gerhard Novak, director general de Porsche Design Timepieces. “Estem encantats amb aquesta nova incorporació, a la qual seguiran altres“, explica Mändlein.

El més destacat d’INHORGENTA 2024 serà el seu 50è aniversari. El primer vespre de la fira, tots els participants (inclosos participants dels inicis de la Fira). Dues exposicions estaran dedicades a la joieria de l’ahir, amb 5000 anys d’història, i la de l’avui. Una gala exclusiva reviurà l’atmòsfera de principis dels anys setanta. I amb la seva nova ubicació i categories refinades, el PREMI INHORGENTA tornarà a ser un esdeveniment especial. A totes les sales, s’afegiran nous elements a l’atmosfera de l’espectacle, com ara un centre d’experiències al Watch Hall, instal·lacions, peces d’exposició i moments d’Instagram, així com una millora de les zones de menjar i begudes.

La vista prèvia va oferir un tast previ del nou aspecte i sensació, amb una presentació de joies i rellotges amb moda de Brachmann. I en la conferència “Anàlisi de la passarel·la d’IA: el futur és plata”, l’analista de tendències Nils Holger Wien va deixar clar: “A la moda, la joieria adquireix més importància perquè sovint els colors i les siluetes s’estan calmant clarament: les joies es converteixen en peces d’autoafirmació“.

L’Stefanie Mändlein, directora d’exposicions d’INHORGENTA, considera que “Tot l’equip ha guiat l’espectacle en moments difícils amb molt de cor i ànima. Ara, tots estem desitjant convertir INHORGENTA MUNICH 2024 en una celebració d’aniversari per a tota la indústria“. En aquest sentit, el Col·legi valora especialment la llarga cooperació amb FIRAMUNICH, dirigida per la Sra. Martina Claus, que és l’experta delegació de Messe München a Espanya.