Acreditació gratuïta i networking per al saló Bizbarcelona

Acreditació gratuïta i networking per al saló Bizbarcelona

BIZBARCELONA és el principal fòrum per al món de l’emprenedoria, pimes i economia social. Un espai on trobar respostes i inspiració per emprendre o fer créixer el vostre negoci: innovació, networking, assessorament, formació… enfocats a emprenedors, start-ups, pimes i autònoms. Aquest any se celebra del 9 a l’11 de novembre al Recinte Montjuïc de Barcelona.

Podeu obtenir una acreditació gratuïta que dona accés al saló Bizbarcelona i al saló de l’Ocupació. L’accés és gratuït a la zona expositora, sales de conferències i activitats. Per gaudir d’aquest avantatge només cal una acreditació online prèvia, que podeu aconseguir fent clic aquí.

PROGRAMA DE BIZBARCELONA:

  1. Doble saló: BIZBARCELONA se celebra conjuntament amb el SALÓ DE L’OCUPACIÓ.
  2. Més de 300 ponents i 120 conferències amb consells, tendències i coneixements d’utilitat per a emprenedors, autònoms, pimes i start-ups. Àrees:

 

NETWORKING: el JORGC, a través de l’Associació Intercol·legial, dona accés a la participació Networking per trobar contactes professionals. Només cal posar el vostre anunci online i gratuït fent clic aquí.

  • Dia 9: espai reservat per a participació presencial (inscripcions abans del 2 de novembre, el dia 5 els interessats rebran la seva agenda).
  • Dies 10 i 11: networking sense agenda. Els anuncis rebuts es publicaran durant els 3 dies del saló a la plataforma https://networkingprofessional.cat/, i els visitants podran mantenir trobades a l’espai de la Intercol·legial.

Podeu trobar més informació sobre Bizbarcelona fent clic aquí.