ADÉU A JOSÉ ANTONIO (JOSECHU) CADARSO

ADÉU A JOSÉ ANTONIO (JOSECHU) CADARSO

A la imatge superior, primer a l’esquerra, José Antonio Cadarso, amb membres del JORGC i de l’AEJPR en una fotografia del 2017

La Junta del Govern del JORGC vol expressar el sentiment de tristesa i aflicció per la pèrdua de José Antonio, Josechu pels amics.

Molts el conegueren com el Conseller Delegat del Grupo Cadarso, que va desenvolupar i expandir l’empresa familiar fundada el 1948 pel Sr. Antonio Cadarso, el més gran grup de distribució de rellotgeria a Espanya,  que es va iniciar com a activitat principal en la distribució de rellotges i joieria. La divisió rellotgera del Grup Cadarso està formada per diverses empreses que cobreixen Espanya, Portugal i Andorra. La més antiga és GERESA, fundada el 1974 per a la distribució de les marques del grup japonès Seiko Watch Corporation, i que actualment distribueix a Espanya 22 marques entre rellotges i joies, i dues són marques pròpies del grup, segons s’indica a la web del Grupo Cadarso.

Però volem posar en valor la seva màxima i altruista cooperació en la vida institucional del nostre sector. Va col·laborar activament amb els antics Cercle de Joiers, Gremi de Joiers i Rellotgers de Barcelona, Federació Catalana de Joiers, Orfebres i Rellotgers i amb el Col·legi Oficial de Joiers, Orfebres, Rellotgers i Gemmòlegs de Catalunya des de la seva creació l’any 2002, destacant la seva excel·lent i reconeguda dedicació al sector rellotger, treballant incansablement per mantenir el concepte de rellotge com una joia, un complement i, de vegades, una obra d’art. A la part institucional també va ser bastants anys vicepresident de l’AEJPR (Asociación Española de Joyeros, Orfebres, Relojeros y Plateros).

El sector perd doncs un gran empresari, una veu altruista i una gran persona.