ASSEGURANÇA DE VIDA A MIDA: BROKERMED, EINA GRATUÏTA ONLINE PER DETERMINAR LA MILLOR SOLUCIÓ

ASSEGURANÇA DE VIDA A MIDA: BROKERMED, EINA GRATUÏTA ONLINE PER DETERMINAR LA MILLOR SOLUCIÓ

El Col·legi té com a partner per a diverses assegurances a Medicorasse, la corredoria d’assegurances del Col·legi de Metges de Barcelona. Amb l’objectiu de millorar la protecció en el risc de vida, Medicorasse posa a disposició dels col·legiats una eina gratuïta, online i molt senzilla d’usar, anomenada BrokerMed.

Funcionament: només s’ha d’omplir un breu qüestionari personal en dos minuts, i Brokermed recomana les cobertures i els capitals a contractar segons la vostra situació personal, professional i familiar.  No requereix de cap trucada ni representa cap vinculació, i està disponible per a familiars i empleats dels col·legiats.

Si us plantegeu validar si necessiteu una assegurança de vida, per protegir-vos a vosaltres i la vostra família en cas de mort o invalidesa, o revisar les quanties de les que ara tingueu, el millor és que feu la prova directament en dos minuts:

Brokermed – Càlcul d’assegurança de vida (2 minuts, fer clic aquí)

 

Si teniu algun altre tipus de consulta sobre assegurances (robatoris, vida, salut, automòbil, responsabilitat civil, etc.) podeu contactar amb el Col·legi: atencio.colegiat@jorgc.org / 93 217 05 16.