Escola JORGC

ESCOLA JORGC

A més a més de ser la seu de les activitats docents i de formació del JORGC, és un espai posat a disposició dels col·legiats a títol individual.

  • Disposició d’espais per a reunions personals dels col·legiats. Els col·legiats en actiu (exercents) poden demanar, sense cap càrrec, usar alguna de les aules o la Sala Gran per a reunions professionals o comercials amb tercers. Cal fer reserva prèvia. Aquesta disposició és a títol individual. Nota: en cas que es desitgi fer actes d’empresa més massius, pot haver-hi cert cost.
  • Espai wi-fi. Connexió lliure a internet, sense cap cost.
  • Biblioteca JORGC. Inclou el Fons Bibliogràfic de Gemmologia del JORGC, així com molt material imprès relacionat amb el nostre sector.
  • Espai a disposició de les Seccions, Agrupacions Territorials i Comissions de Treball del JORGC. Aquestes poden usar els espais de l’Escola lliurement per a les seves reunions, actes, etc.
reunions1-b

 Sala gran

reunions2-b

 Biblioteca

ESCOLA JORGC

Rambla de Catalunya 73, entresòl
08806 Barcelona
Telèfon: 932 155 134
Adreça electrònica: formacio@jorgc.org

Nota: es recomana consultar la disponibilitat prèviament, ja que els espais poden haver estat pre-reservats o en ús pels cursos del JORGC. De totes maneres, pot haver-hi canvis respecte a l’horari general depenent del mes (tancament d’estiu durant el mes d’agost).