BRILLANT ACTE DE FI DE CURS DE L’ESCOLA JORGC A UNION SUIZA / MISUI

BRILLANT ACTE DE FI DE CURS DE L’ESCOLA JORGC A UNION SUIZA / MISUI

Ahir 29 de juny de 2023, l’escola de joieria JORGC va fer la presentació pública dels projectes finals de curs dels alumnes, i dels alumnes que acaben el programa. a la prestigiosa joieria Unión Suiza. La temàtica de les peces d’aquest curs era la inspiració del gran pintos espanyol Pablo Picasso.

En una sala totalment abarrotada pels visitants, el Sr. David Vendrell, vicepresident 1er del Col·legi i un dels membres de la direcció de Unión Suiza, va felicitar als alumnes presents per la creativitat i qualitat de les seves joies. El Sr. Vendrell, en el seu discurs, va manifestar que cada any el nivell era encara millor que l’anterior, i que era un plaer poder acollir al futur talent joier.

Des de fa més de 7 anys, la prestigiosa firma de joieria Unión Suiza / Misui, situada en un punt exclusiu de l’alta moda Barcelonina, cedeix com a mostra del seu suport incondicional als nous talents un espai extraordinari a la seva botiga estrella, un espai arquitectònic espectacular, on la més alta joieria es dona de la mà amb el luxe ambiental més exclusiu. Volem agrair al Vicepresident David Vendrell el suport de Unión Suiza per donar el millor marc a l’exposició de les creacions dels alumnes de l’Escola. Els alumnes i equip docent que els ha pilotat amb èxit i molta dedicació, van coincidir unànimement que el seu treball, fruit de 9 mesos de feina, refulgia a les vitrines de Unión Suiza.

L’acte va finalitzar amb l’entrega de diverses mencions (millor disseny, millor acabat, millor peça en conjunt, millor tècnica) que han distingit als projectes presentats, en base a l’avaluació de tot l’equip docent.

L’ Escola de Joieria JORGC compta amb més de 5.000 alumnes formats en els seus 30 anys de funcionament. I l’èxit d’assistència ens demostra que el futur joier sembla prometedor.

 

El Vicepresident del JORGC, David Vendrell, amb els assistents a l’acte de fi de curs a Unión Suiza / Misui

 

 

Conjunt realitzat per Cristina Widder, una de les alumnes que ha finalitzat els Estudis de Joieria Professional