BRILLANT ACTE DE FI DE CURS I GRADUACIÓ DELS ALUMNES DE L’ESCOLA JORGC A UNION SUIZA / MISUI

BRILLANT ACTE DE FI DE CURS I GRADUACIÓ DELS ALUMNES DE L’ESCOLA JORGC A UNION SUIZA / MISUI

Ahir 7 de juliol de 2021, l’escola de joieria JORGC va fer el lliurament de diplomes de final d’Estudis Professionals de Joieria a la prestigiosa joieria Unión Suiza.

 

Com ja sabeu, cada any -amb l’excepció del 2020- l’Escola organitza la presentació pública dels projectes finals de curs dels alumnes, i de les col·leccions de final d’estudis dels alumnes que acaben el programa. Aquests any els alumnes que han finalitzat els seus estudis professionals son Mirta Gil, Moises Saez i Tessa Rovira, que van rebre els seus diplomes com cloenda de l’acte.

El Vicepresident del JORGC, David Vendrell, amb els graduats de l’Escola JORGC 2021, Mirta Gil, Moises Saez i Tessa Rovira

Des de fa més de 5 anys, la prestigiosa firma de joieria Unión Suiza / Misui, situada en un punt exclusiu de l’alta moda Barcelonina, cedeix com a mostra del seu suport incondicional als nous talents un espai extraordinari a la seva botiga estrella, un espai arquitectònic espectacular, on la més alta joieria es dona de la mà amb el luxe ambiental més exclusiu. Volem agrair al Vicepresident David Vendrell el suport de Unión Suiza per donar el millor marc a l’exposició de les creacions dels alumnes de l’Escola.

Aquest any el format ha estat dissenyat per mantenir al màxim les mesures de seguretat, amb aforament restringit. Però tot i això, els alumnes – i també l’equip docent que els ha pilotat amb èxit i molta dedicació- en aquest difícil curs en mig del Covid-  van coincidir unànimement que el seu treball, fruit de 9 mesos de feina, refulgia a les vitrines de Unión Suiza. El Vicepresident David Vendrell, en el seu discurs, va manifestar que cada any el nivell era encara millor que l’anterior, i que era un plaer poder acollir al futur talent joier.

L’acte va finalitzar amb l’entrega de diverses mencions (millor disseny, millor acabat, millor peça en conjunt, etc) que han distingit als projectes presentats, en base a l’avaluació de tot l’equip docent. Al fitxer adjunt teniu el catàleg de l’exposició, amb totes les peces que ahir es van poder veure a Unión Suiza.

 

Cal agrair molt especialment a tot l’equip de l’Escola la seva dedicació i esforç en un entorn no gens ni mica fàcil. Certament el nivell de creativitat i qualitat de les peces presentades era molt alt, la qual cosa reflecteix l’esforç del alumnes però també la força del gran equip de professors que han empès als alumnes a aquest nivell d’excel·lència.

 

L’ Escola de Joieria JORGC compta amb més de 5.000 alumnes formats en els seus 30 anys de funcionament. Ha estat finalista dels Premis Nacionals d’Artesania de l’any 2016, i els seus estudiants han guanyat diverses edicions d’altres premis, com el de la insígnia del Mestre Artesà de la Generalitat.