COMPTE EXPANSIÓ PREMIUM PRO DEL BANC SABADELL

COMPTE EXPANSIÓ PREMIUM PRO DEL BANC SABADELL

El Banc de Sabadell, partner institucional bancari del Col·legi, ofereix als col·legiats el COMPTE EXPANSIÓ PREMIUM PRO.

Podeu descarregar-vos tots els seus avantatges, així com les seves condicions clicant aquí: Compte Expansió Premium PRO collegiats Banc Sabadell 2021-09

 

1. Sense comissions

  • D’administració i de manteniment del teu compte.
  • Per les transferències en euros que facis mitjançant Internet, tan nacionals com a països de l’EEE(no immediates).
  • Per la negociació i compensació de xecs en euros, domiciliats en una entitat de crèdit espanyola

 

2. Targetes gratuïtes, sense comissions d’emissió ni de manteniment

Targeta de dèbit o de crèdit Or gratuïta. A més, inclouen el servei Protecció Targetes associat, i amb responsabilitat limitada per robatori
o pèrdua.
Targeta dèbit Or, amb assegurança d’accidents de viatge en transport públic fins a 120.000 € i assegurança d’accidents quotidians fins a 6.000 €.
Targeta crèdit Or, amb possibilitat d’ajornament de pagaments i:

    1. Assegurança d’accidents de viatge en transport públic fins a 600.000 €
    2. Assegurança d’accidents quotidians fins a 6.000 €.
    3. Assegurança d’assistència en viatges per a tu i per al vehicle.

 

· Targeta Repsol Máxima, amb un 2% de descompte en carburant en qualsevol estació de servei Repsol, Campsa o Petronor

 

3. Abonament del 10% de la quota de col·legiat (només per a nous comptes)

Amb un màxim de 50 euros per compte, per a quotes domiciliades en un compte de la gamma Expansió PRO, per a nous clients de captació.
La bonificació es fa un únic any per a les quotes domiciliades durant els 12 primers mesos (es considera com a primer mes el de l’obertura del compte). El pagament es fa en el compte el mes següent als 12 primers mesos.

 

4. Retirada d’efectiu gratis en una àmplia xarxa de caixers
Per a operacions a dèbit amb un import igual o superior als 60 euros en els caixers de Bankia i en els caixers de les principals entitats adherides a la xarxa EURO 6000: Abanca, Ibercaja, KutxaBank, Unicaja, Liberbank, CajaSur, Caixa Ontinyent i Colonya Caixa Pollença.
En els caixers de Banco Sabadell les retirades d’efectiu a dèbit són gratis per a qualsevol import.

 

ALTRES SERVEIS

Més facilitats des de qualsevol lloc: Internet, mòbil, telèfon i caixer Amb la banca a distància pots operar amb comoditat des de qualsevol lloc, les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any.

  • Sabadell Mòbil. App gratuïta per operar fàcilment des del teu mòbil o des de la teva tauleta.
  • Sabadell Wallet. Descarrega-te-la i paga les compres diàries amb el teu mòbil. I, amb Bizum, envia o sol·licita diners als seus contactes donats d’alta en el servei.
  • Diners instantanis. Per retirar diners en qualsevol caixer de Banc Sabadell sense fer servir la targeta.
  • Servei d’avisos. T’avisem de l’abonament de la nòmina o de la pensió i dels càrrecs en les teves targetes, t’enviem alertes de seguretat, t’informem sobre la devolució d’Hisenda i, a més, podràs seleccionar totes les alertes addicionals que vulguis.

Línia Expansió. Fins a 5.000 euros de diners extra que podràs utilitzar totalment o parcial, de manera immediata, sense paperassa i sense comissions d’obertura ni d’estudi mitjançant el teu servei de banca a distància.

La protecció que necessites. Una àmplia gamma d’assegurances3 en condicions preferents entre les quals podràs triar les que t’aportin més tranquil·litat a tu i a la teva família.

 

Podeu contactar directament amb el Banc Sabadell a les seves oficines, o al telèfon 963 085 000, a twitter @Sabadell_Help, o a la web www.bancosabadell.com.