CONTEMPORÀNIA – LA NOVA FIRA D’ARTESANIA A BARCELONA (Palau de Pedralbes, 28 a 30 de setembre 2023)

CONTEMPORÀNIA – LA NOVA FIRA D’ARTESANIA A BARCELONA (Palau de Pedralbes, 28 a 30 de setembre 2023)

La transformació de JOYA Barcelona Art Jewellery and Objects té un nom nou, CONTEMPORANIA High Craftsmanship Barcelona, el nou espai de l’artesania contemporània nacional i internacional, una fira d’artistes, institucions, galeries i col·lectius on presentar i promoure la seva creativitat al més alt nivell. 

La innovació i la visió artística de l’artesania contemporània es mostraran a través de diferents tipus d’arts aplicades com ara la ceràmica, la joieria artística, la laca, el metall, el tèxtil, el vidre, el paper i la fusta.

L’acte s’obrirà al públic en general, però serà també un espai de trobada amb institucions, col·leccions privades i públiques. L’única fira d’Espanya dedicada a l’alta artesania que es difondrà a través d’un gran nombre de mitjans, ambaixadors i col·laboradors internacionals.

Lloc: Palau de Pedralbes

Dates; 28 a 30 de setembre

 

DESCOMPTE DEL 10% PER ALS COL·LEGIATS PARTICIPANTS

La convocatòria per participar ja està oberta, i te com data límit fins el 20 de març de 2023. Tingueu en compte que caldrà abonar una quota d’inscripció de  75 € (IVA inclòs).

Podeu presentar les vostres propostes enviant la informació a paulo@le-departement.com

Poden participar artistes individuals, associacions, col·lectius i galeries. Un comitè especialitzat seleccionarà els participants en funció dels seus treballs i la seva trajectòria professional. Els joiers-artistes tenen, un cop aprovada la seva participació, un cost de participació de 1.000 €, però els col·legiats del JORGC gaudeixen d’un 10% de descompte; si a més de col·legiats sou membres d’Artesania de Catalunya, el descompte s’eleva al 30%. El cost de 1.000 € inclou, entre altres punts: Espai d’exposició: 1 taula blanca 1,21 × 1,21 m, seguretat i neteja, comunicació online i offline, presentació prèvia per a galeries i museus, etc.

Per veure els costos de participació i més informació: https://www.contemporania.cat/Contemporania-Barcelona-catal%C3%A1