COVERT SECURITY – NOU PARTNER DE SEGURETAT PRIVADA DEL JORGC

COVERT SECURITY – NOU PARTNER DE SEGURETAT PRIVADA DEL JORGC

La normativa de seguretat privada és un camp crític de la joieria i rellotgeria. Per tant recomanem realitzar una auditoria de seguretat per experts que rendibilitzin el vostre sistema de seguretat i complir alhora tots els requeriments legals i normatives del sector.

Per aquest motiu, des del JORGC cerquem oferir als nostres associats els millors serveis del sector, amb innovadores solucions especialitzades dissenyades a mida de les necessitats de cada col·legiat.

Una d’aquestes solucions és el nou conveni amb COVERT SECURITY: una empresa de seguretat altament especialitzada en joieries i rellotgeries. Podeu veure els seus serveis i productes clicant www.covertsecurity.es/

Com a nou partner en matèria de seguretat privada, Covert es suma al reduït llistat d’empreses de seguretat recomanada per a tots els col·legiats. Podeu demanar al respecte una auditoria de seguretat sense cap cost per a vosaltres, com part dels beneficis del JORGC.

També podeu sol·licitar una proposta de seguretat (https://www.covertsecurity.es/jorgc/)  personalitzada i sense compromís, beneficiant-vos com a col·legiat JORGC de promocions i avantatges exclusius:

  • Primer polsador de atracament sense cost exclusiu del Col·legi JORGC
  • Visita i acompanyament presencial en cas d’inspecció dels Mossos
  • Auditoria gratuïta de seguretat
  • 5 anys de garantia de la instal·lació, equips i materials amb servei ‘FULL SERVICES’ (és a dir, incloent mà d’obra, peces i desplaçaments).

 

  

   

   

 

 

ADAPTACIÓ OBLIGATÒRIA DE LES MESURES DE SEGURETAT (31 desembre 2023)
Ja estem apropant-nos al darrer límit, després de successives pròrrogues, per a que valideu si els vostres sistemes compleixen amb els nous requisits en matèria de seguretat per establiments obligats (ordres INT/316/2011INT/317/2011).

  • Sistemes electrònics de seguretat connectats a centrals d’alarmes o centre de control: la data límit és la fi de l’any 2023.
  • Mesures de seguretat físiques contra robatori i intrusió instal·lades abans del 18 d’agost de 2011: tenen una validesa indefinida fins el final de la seva vida útil (però s’han d’actualitzar si es veuen afectades per reformes estructurals dels sistemes de seguretat dels que formin part (Ordre INT/1504/2013).

 

En tot cas us recomanem que reviseu amb la vostra empresa de seguretat la vostra situació pel que fa a l’adequació a la normativa en vigor.

 

Consultes: Secretaria del JORGC, Sra. Montse Sánchez (montse.sanchez@jorgc.org)