Diàlegs sobre Joieria Responsable 2022: CONTEMPORANI VOL DIR SOSTENIBLE

Diàlegs sobre Joieria Responsable 2022: CONTEMPORANI VOL DIR SOSTENIBLE

La reflexió sobre la sostenibilitat com a nova contemporaneïtat és el punt de partida d’aquesta trobada organitzada en col·laboració amb l’A-FAD. El col·lectiu ORIGEN – Gold for Future proposa una nova edició d’aquest espai d’intercanvi i diàleg sobre les possibilitats d’una nova joieria ètica i sostenible. La propera edició dels Diàlegs sobre Joieria Responsable vol partir de la reflexió entorn a la sostenibilitat com a nova contemporaneïtat i aprofundir en els elements que conformen la joieria responsable en tant que proposta de present i de futur, un horitzó que és alhora la pràctica quotidiana (proactiva i en evolució constant) que ens hi va apropant.

Hi participaran Teresa Estapé, Júlia Mirete (Juia Jewels) i Francesc Picanyol (Majoral), en una conversa guiada per la periodista Eugènia Sendra, que també permetrà descobrir diferents aproximacions per a iniciar aquest recorregut. Les tres firmes són sòcies de l’A-FAD i fundadores del col·lectiu ORIGEN – Gold for Future, una iniciativa nascuda a Barcelona l’any 2020 per contribuir a empènyer un procés de canvi cap a un nou model de joieria (responsable).

La trobada serà el dijous 6 d’octubre a les 18:30, a l’Aula M (planta -1) del Disseny Hub Barcelona, amb la col·laboració de l’Associació d’Artistes i Artesans del FAD (A-FAD), en el marc de la programació dels Premis Internacionals de Joieria Contemporània ENJOIA’T 2022. L’assistència és lliure i gratuïta, via inscripció prèvia a través d’aquest formulari.

 

SABER-NE MÉS

Formulari d’inscripció: https://forms.gle/3m84NDwXuJYUQajY7

Diàlegs anteriors: https://origengoldforfuture.org/ca/actualidad/dialegs-sobre-joieria-responsable/

Premis Enjoia’t: https://www.fad.cat/a-fad/ca/awards/4778/premis-enjoiat

Tags:
,