ELECCIONS A LES CAMBRES DE COMERÇ

ELECCIONS A LES CAMBRES DE COMERÇ

La Cambra de Comerç de Barcelona ens informa de que el passat mes de maig es van convocar eleccions per a la renovació dels òrgans de govern de les cambres oficials de comerç, indústria, serveis i navegació de Catalunya (Resolució EMT/1614/2023 del 8 de maig), que tindran lloc el proper mes de setembre.

En el cas de la Cambra de Comerç de Barcelona, les votacions se celebraran en les següents dates: 

Les cambres de comerç són corporacions de dret públic d’adscripció obligatòria i, per tant, podran exercir el vot totes aquelles persones, físiques o jurídiques, que desenvolupin activitats comercials, industrials, o de serveis, que figurin en el cens electoral, i que formin part de la seva demarcació territorial. En el cas de la Cambra de Comerç de Barcelona correspon a tota la província de Barcelona menys les comarques del Bages i del Vallès Occidental.

Des del Col·legi i des de la Cambra de Comerç de Barcelona animem a les empreses i autònoms que tenen dret a votar en aquestes eleccions a participar-hi tot escollint d’entre els diferents candidats/es i representants del nostre sector que millor defensin els nostres interessos.

Podeu consultar el cens i  tota la informació sobre el procés electoral i com votar a la web de la Cambra de Comerç de Barcelona, a través del següent enllaç: https://eleccions23.cambrabcn.org/.