Entrades gratuïtes Inhorgenta 2022

Entrades gratuïtes Inhorgenta 2022

INHORGENTA, partner del JORGC i patrocinador dels seus premis, ofereix als membres del JORGC la possibilitat d’obtenir entrades d’un dia gratuïtes. En cas de voler disposar de les mateixes, escriviu-nos a atencio.colegiat@jorgc.org indicant el nom dels visitants i quants dies hi assistireu.

 

Cliqueu aquí per demanar les vostres entrades d’un dia gratuïtes

 

a) 800 EXPOSITORS

Més de 800 expositors proporcionen la varietat més ampla distribuïts en els següents 6 pavellons. A1 Timepieces, A2 Technology & Bijoux, B1 Fine Jewelry, B2 Elegance & Lifestyle, C1 Carat i C2: Contemporary Design & Vision.

 

b) INHORGENTA TRENDFACTORY: EL FUTUR DEL RETAIL. SOSTENIBILITAT

Conferenciants de màxim nivell presentaran les tendències del demà al hall A2, amb els millors ponents de tot el món. Els temes centrals del TRENDFACTORY 2022 inclouen la discussió sobre el comerç minorista del demà, amb els reptes del “directe al consumidor” i la digitalització, i la sostenibilitat.

 

c) INHORGENTA AWARDS 2022

La 5ª edició dels premis INHORGENTA lliurarà les seves 8 categories el 9 d’abril al BMW Welt de Munich. Les novetats d’enguany són les categories “Retailers Choice – Best Watch” & “Retailers Choice – Best Piece of Jewelry”, que poden ser votats pels visitants minoristes fins el 25 de març clicant aquí.

 

 

d) MÉS INFORMACIÓ

Compra d’entrades: en tot moment podeu comprar online els vostres tickets de 1, 2 o 4 dies clicant aquí: entrades a INHORGENTA.

Per a consultes sobre el registre de visitants, podeu contactar directament amb l’organització de FIRAMUNICH: Sra. Cristina González, cristinag@firamunich.com, telèfon 93 488 17 20.

Compromís amb la seguretat: INHORGENTA garanteix una experiència firal amb estrictes mesures en relació a la pandèmia.

Web d’INHORGENTA: https://inhorgenta.com/

Tags:
,