Exit de la ISTANBUL JEWELRY SHOW: 26.000 compradors de 143 països

Exit de la ISTANBUL JEWELRY SHOW: 26.000 compradors de 143 països

La fira Istanbul Jewelry Show – Octubre de 2022, organitzat per Informa Markets entre el 6 i el 9 d’octubre de 2022 i patrocinada per Elmas Kule, va reunir representants de la indústria de la joieria de tot el món a l’Istanbul Expo Center. Es van presentar productes i serveis dissenyats exclusivament per a l’exposició per 1.000 empreses i marques de 12 països a 26.054 professionals de la indústria de 143 països.

Les comandes realitzades durant l’exposició i els nous acords comercials van accelerar el comerç mundial de joieria a un ritme considerable, en particular l’exportació de joies de Turquia. En comparació amb l’exposició celebrada l’octubre de 2021, s’ha aconseguit un augment del 13% a l’exposició d’octubre de 2022 i el 38% dels visitants de l’exposició eren de compradors estrangers.

La Istanbul Jewelry Show va permetre noves oportunitats de cooperació i un intercanvi d’informació únic, reunint empreses i marques importants de la indústria. , i professionals de la indústria de la joieria. JTR-Jewellery Technology Research va assumir el paper de patrocinador del coneixement i Loomis va assumir el paper de patrocinador de seguretat de l’exposició, on els expositors van rebre totes les seves comandes fins al primer trimestre del 2023.

 

L’exposició d’octubre no només va acollir el major nombre de visitants de la seva història, sinó que també es va aconseguir un gran augment del nombre de països visitants.

Més concretament, del mencionat augment del 13% en el nombre de visitants, cal destacar especialment increments  del 167% en el nombre de visitants dels països sud-americans, un 122% dels països asiàtics, un 107%  del nord d’Àfrica, el 90% dels països de l’Orient Mitjà, el 84% de Rússia i països de la CEI, el 64% en el nombre de visitants dels països europeus, el 64% dels països nord-americans, inclosos els Estats Units d’Amèrica, un 45% dels països africans i el 41% en el nombre de visitants dels estats balcànics.

Amb l’objectiu d’impulsar l’exportació, descobrir nous mercats per als productes d’exportació i garantir que els venedors conserven la seva quota de mercat existent, el “Programa de delegació de compradors internacionals” va ser organitzat per l’Associació d’Exportadors de Joieria de Turquia i Mercats d’Informa. Com a part del programa, més de 1.000 representants d’empreses i marques importants del sector van ser benvinguts a l’exposició com a compradors.

 

Les tendències de l’any vinent de la indústria de la joieria
Designer Club, un projecte conjunt de l’Associació d’Exportadors de Joies de Turquia i la Istanbul Jewelry Show, va reunir mestres i joves dissenyadors de joieria sota el mateix sostre. A la zona especialment habilitada a la zona d’exposició, els dissenyadors van cridar l’atenció exposant els seus dissenys i les joies que van crear. Es van organitzar esdeveniments “Art for Jewellery – Inspiration Hub” en col·laboració amb l’Associació d’Exportadors de Joies de Turquia, la Cambra de Joieries d’Istanbul i Informa Markets. Es van realitzar les trobades “Art cultural i joieria”, Taules sobre “L’impacte de la moda, la cultura i l’art en la marca de la indústria de la joieria” i “L’art i la joieria com a nova filosofia per percebre el món” amb la participació de noms coneguts.

 

Exposició orientada a la sostenibilitat
Adoptant la visió de la sostenibilitat, en el marc de l’exposició s’han realitzat nombrosos treballs respectuosos amb el medi ambient. Per tal de reduir les emissions de carboni, es van dur a terme diverses accions ecològiques, com ara reduir materials impresos, reciclar insígnies i catifes d’exhibició, garantir l’estalvi d’electricitat mitjançant l’ús de tecnologia LED, realització d’enquestes als visitants mitjançant tauletes per reduir l’ús de paper i transport d’expositors i visitants a la zona d’exposició mitjançant transport públic per minimitzar les emissions de CO2.

 

La opinió de l’organització

La sòcia fundador de la Istanbul Jewelry Show, Şermin Cengiz considera que “Aconseguir un nombre rècord de visitants a la nostra 52a exposició és un gran orgull per a tots nosaltres“.

Şermin Cengiz va dir: “És un gran orgull per a nosaltres que la Mostra de Joieria d’Istanbul que organitzem des de 1986 hagi aconseguit el major nombre de visitants entre les nostres exposicions d’octubre celebrades fins avui. Havíem acollit 36.500 compradors a la nostra exposició de març de 2022 i 26.504 compradors a la nostra exposició d’octubre de 2022, i així vam començar a acollir més de 63.000 professionals de la indústria de la joieria en un any. Havíem acabat la nostra exposició de març de 2022 creixent en 6 sales, en lloc de 5. I vam organitzar la nostra exposició d’octubre de 2022 a 4 sales, en lloc de 3, paral·lelament a aquest creixement. Hem aconseguit una excel·lent tendència de creixement el 2022, tant pel que fa al nombre d’expositors com de visitants. Preveiem que Istanbul Jewelry Show es mantindrà com una organització preferida per al sector mundial de la joieria, en particular per a Turquia, i el nombre dels nostres expositors i visitants també continuarà augmentant en els propers anys”.

 

Calendari per al 2023

  • Istanbul Jewelry Show – març de 2023: 16-19 de març de 2023
  • Istanbul Jewelry Show – octubre de 2023: 05-08 d’octubre de 2023

Més informació: www.istanbuljewelryshow.com