FESTA DE LA JOIA DE L’ESCOLA ARSENAL, 10 de desembre

FESTA DE LA JOIA DE L’ESCOLA ARSENAL, 10 de desembre

L’Escola Arsenal de Vilafranca va celebrar el 10 de desembre una sèrie d’actes i activitats al Claustre dels Trinitaris de Vilafranca del Penedès, amb motiu de Sant Eloi (1 de desembre, patró dels joiers i les joieres).

La intenció es fer present la joieria a Vilafranca, generant una sinergia de retrobaments entre professors/ores, alumnes i exalumnes, públic en general…

La Festa de la joia al Claustre dels Trinitaris va  comptar amb una exposició de peces realitzades  per alumnes amb la col·laboració de bodegues Pinord, i també joies dels alumnes de les escoles oficials de joieria catalana.

També es va poder veure  les Corones A-FAD, entre les quals  hi havia l’escollida com a corona guanyadora per la junta directiva d’A-FAD, la peça titulada “Corall”, d’Ona Canals.  I diversos exalumnes de l’escola van exposar les seves peces en un petit mercat de joieria d’autor, al mateix claustre.

Aquest any 2022 tindrà lloc una fita molt important: l’Escola Arsenal celebra els seus cinquanta anys i la seva dedicació a la Joieria Artística. Podeu accedir a més informació sobre l’escola Arsenal clicant aquí.