Inauguració de Diariojoya.com

Inauguració de Diariojoya.com

Se’ns ha comunicat l’obertura d’un nou mitjà de comunicació específic del nostre sector, Diario Joya. Aquest mitjà digital s’activa aquesta setmana, i està dirigit pel Sr. Salvador Hernández, al qual molts de vosaltres heu conegut a la seva anterior posició com a redactor en cap del diari Gold and Time (del Grupo Nexo).

Evidentment, el fet de que s’afegeixi un nou mitjà a les veus de la joieria, rellotgeria, gemmologia i orfebreria és una bona notícia. Incrementa els punts de vista, els continguts, el debat sobre l’actualitat i el reptes del sector. Avui mateix, per exemple, hi apareix la notícia de l’exposició del membre de la Junta Lluís Comín i la seva filla Elena a la galeria barcelonesa Context, en el context de la fira Joya Barcelona.

El Sr. Salvador Hernández ens ha adreçat aquesta carta en català i castellà (veure aquí) on presenta el nou mitjà. També podeu veure el propi mitjà entrant a la web www.diariojoya.com.

Si voleu formar part d’aquest projecte podeu fer una ullada als plans de subscripció a través d’aquest enllaç. Si necessiteu més informació, teniu cap proposta, dubte o inquietud, aquest és el seu contacte:

Correu electrònic: editora@diariojoya.com

Telèfon: 868 940 942