INHORGENTA 2022 SUPERA LES EXPECTATIVES

INHORGENTA 2022 SUPERA LES EXPECTATIVES

Després de dos anys de pandèmia, INHORGENTA MUNICH 2022 ha tingut un nou inici amb èxit entre el 8 i el 11 d’abril. Les xifres assolides, 732 expositors provinents de 33 països i 17.285 visitants de 79 països, han confirmat a INHORGENTA com una plataforma líder a Europa per al món del rellotge, la indústria de la joieria i les pedres precioses.

Un element central d’aquest èxit ha ha estat la forta participació i internacional. La quota de visitants internacionals ha augmentat fins al 40 per cent; entre els expositors, aquesta quota és estable al 45 per cent. Després d’Alemanya, els deu primers països visitants van ser Àustria, Suïssa,
Països Baixos, Itàlia, República Txeca, Bèlgica, Gran Bretanya i Irlanda, Espanya, Dinamarca i Hongria. I per primera vegada, van venir visitants, entre altres, del Brasil, Malta i Vietnam. I pel que fa al deu primers països expositors, després d’Alemanya van ser Itàlia, Índia, Polònia, Bèlgica, Suïssa, Àustria, França, Espanya, Turquia i Grècia.

Entre els expositors hi havia marques de joieria com Thomas Sabo, Fabergé, Frieden, i Giovanni Raspini, i en el sector rellotge el Belchen
Grup, LIU JO, Mondaine i SEIKO. “Els expositors van confirmar que els grups de visitants van ser d’una gran qualitat, cosa que també va quedar reflectida per l’èxit del programa Top Buyer: 500 clients principals anteriorment identificats pels expositors estaven al lloc“, diu Elena Jasper, Exhibition Director de INHORGENTA.

Tendència: valor durador i marques fortes
Com a plataforma internacional líder, INHORGENTA aporta noves idees per al futur i una valuosa inspiració per als negocis; marca una novetat
començant per a la indústria“.  diu Stephan Lindner, president de l’Associació Alemanya de Joiers (BVJ). Al 2021, el mercat total de joies i rellotges s’havia recuperat lleugerament, però encara està lluny dels nivells previs a la crisi. “També veiem que en temps de crisi,els clients estan prenent una decisió clara a favor del valor i la qualitat, en oposició al consum ràpid. A la nostra indústria, això es veu en la tendència cap a l’or, els diamants i les marques fortes“.

El més destacat de l’exposició: els PREMIS INHORGENTA (INHORGENTA AWARDS)
Aproximadament 450 convidats del sector van celebrar els guanyadors d’enguany del PREMI INHORGENTA a BMW Welt: “Va ser un honor ser jurat membre. El desig de ser diferent era molt evident entre els presentacions i va ser especialment notable en l’ús de materials i la gran varietat d’estils de cada categoria”, diu Sarah Fabergé, Directora de Projectes Especials Fabergé. El prestigiós trofeu va ser atorgat a:

  • Autore Pearls (Joieria),
  • COEUR DE LION (Joieria de moda)
  • Breuning (Dissenyador de l’any)
  • Jonathan Holz (Disseny novell de l’any)
  • Fréderique Constant (Disseny de rellotges)
  • Juwelier Böckelmann (Next Generation Retail)
  • Uhrenfabrik Junghans (Millor rellotge elecció dels minoristes / Retailer’s choice):
  • MANU Schmuckwerkstatt (millor peça de Joieria Elecció dels minoristes /Retailer’s choice)