INHORGENTA 2024: 50 anys brillant. L’edició d’aniversari bat rècords

INHORGENTA 2024: 50 anys brillant. L’edició d’aniversari bat rècords

Els darrers dies del 16 al 19 de febrer es va celebrar la 50a edició de la fira d’Inhorgenta, i per aquest esdeveniment tan assenyalat, Inhorgenta Munich es va presentar a si mateixa d’una manera més fresca, moderna, diversa i internacional. L’augment d’expositors i visitants ho evidencia: el nou concepte és un èxit.

Amb 870 expositors de 37 països, Inhorgenta ha crescut un 9 % en comparació a l’any anterior. La meitat dels expositors són internacionals, convertint així Inhorgenta Munich 2024 en una fira més internacional que mai. A més, amb 25.000 visitants de 90 països, va comptar amb un 5 % més de visitants que l’any anterior. “Aquest augment considerable d’expositors i visitants és una magnífica confirmació del nostre nou concepte, i ja tinc ganes d’implementar els plans d’internacionalització per al 2025”, diu la Directora d’Exposicions d’Inhorgenta Stefanie Mändlein.

Inhorgenta Munich rep puntuacions excel·lents dels seus visitants. El Dr. Gaetano Cavalieri, president de la CIBJO, explica: “Inhorgenta se celebra en un dels millors recintes d’exposició del món, amb una infraestructura excel·lent. Durant els meus tres dies aquí, he vist fins a quin punt els visitants aprecien tot el que s’els ofereix. M’ha sorprès molt gratament la qualitat de les marques de rellotges. La gamma de pedres precioses també és d’alta qualitat. Estic encantat de tornar a ser aquí i felicito la direcció de la fira per aquest gran èxit. Estic convençut que encara hi ha molt potencial”.

 

Una mostra enlluernadora d’esdeveniments per l’aniversari

50 anys d’Inhorgenta representen el luxe autèntic de marques independents: tradició, glamur, personalitat i artesania tradicional. Per encetar l’esdeveniment, personalitats líders de la indústria van celebrar una vetllada inoblidable plena d’elegància, amb collarets espectaculars amb més de 1.000 quirats en total, alta costura i delícies gastronòmiques. L’edició d’aniversari d’Inhorgenta es va inaugurar oficialment fent un homenatge als expositors que han estat fidels a la fira durant 50 anys. Més de 50 conferenciants prestigiosos d’Europa, Àfrica, Amèrica i Àsia van participar a Trendfactory i a molts altres esdeveniments, com ara al singular Wedding World. Sis exposicions especials van reflectir el passat, present i futur de la joieria, els rellotges i les persones.

 

L’INHORGENTA AWARD, atorgat a creacions excepcionals

Els guanyadors de l’INHORGENTA AWARD 2024 han estat: Hans D. Krieger, Autore, Seinerzeit Flora & Fauna, Yana Nesper, Thea Thiessen (Juwelier Laufer), Porsche Design, Josef Michel, blocher partners i, a la nova categoria “Rellotge de luxe de l’any”, Lang & Heyne.

El focus d’Inhorgenta 2025, que se celebrarà a Múnic del 21 al 24 de febrer, serà continuar la internacionalització amb l’Índia com a país convidat. “Amb la renovació d’Inhorgenta, hem creat una base sòlida per expandir més la nostra internacionalització. Ens complau, doncs, conjuntament amb el GJEPC (Consell de Promoció de l’Exportació de Gemmes i Joies) poder presentar l’Índia com a país convidat el 2025”, explica Stefan Rummel, CEO de Messe München. A més del pavelló de l’Índia, es planejaran nombroses activitats centrades en la història i artesania de la joieria índia.