INHORGENTA MUNICH – noves dates (8-11 abril)

INHORGENTA MUNICH – noves dates (8-11 abril)

INHORGENTA MUNICH canvia les seves dates de celebració, que passen a ser del 8 a l’11 d’abril de 2022. La decisió es basa principalment en les nombroses restriccions de viatge que la nova onada de Covid està estenent per tot el món.

Tot i que la seguretat estava garantida, la fira ha optat per oferir les millors condicions per a un networking exitós. Klaus Dittrich, president i conseller delegat de Messe München, ha fet la següent valoració: “Vam tenir moltes discussions amb els nostres expositors abans de prendre aquesta decisió. I volem garantir més claredat per a ells, així com per als visitants. Els nostres clients i socis encara estan molt interessats en la fira, la xarxa del sector vol reunir-se. Amb aquesta nova data, oferim una alternativa més fiable per a això“.

INHORGENTA ha informat que no hi ha cap problema si ja es tenien les entrades adquirides pel mes de febrer. Els bitllets continuen sent vàlids i es podran utilitzar per INHORGENTA a l’abril. Si hi no podeu assistir en aquesta data, simplement podeu cancel·lar-los.

Visitor hotline: Messegelände, 81823 München

Tel. +49 89 949-11398

info@inhorgenta.de