International Gem & Jewellery Show (IGJS) Jaipur Buyer Seller Meet, del 12 al 14 d’abril de 2024 (Jaipur, Índia)

International Gem & Jewellery Show (IGJS) Jaipur Buyer Seller Meet, del 12 al 14 d’abril de 2024 (Jaipur, Índia)

Segons ens informa l’Ambaixada de l’Índia d’Espanya, el proper mes d’abril el Consell de Promoció de l’Exportació de Gemmes i Joies (GJEPC), organisme de comerç per a la promoció de les exportacions d’aquests productes, sota el patrocini del Ministeri de Comerç, Govern de l’Índia, organitza el Saló Internacional de Gemmes i Joies (IGJS, International Gem & Jewellery Show Jaipur Buyer Seller Meet), que se celebrarà del dia 12 al 14 d’abril de 2024 a Jaipur (Índia).

Jaipur es considera la capital mundial de les pedres precioses, i és un important centre de fabricació de joies d’or amb incrustacions. La IGJS és una fira dedicada específicament a l’exportació per impulsar les exportacions del sector indi de les pedres precioses i de la joieria en totes les categories de productes.

La fira comptarà amb 100 expositors, 110 estands, i 350 compradors. L’objectiu de la fira és oferir un esdeveniment exclusiu per impulsar les exportacions del sector de les joies i gemmes de l’Índia, amb el concepte d’una exhibició destacada amb un fort enfocament en millorar l’experiència i la implicació del client.

 

LES CATEGORIES DE PRODUCTES DE L’EXPOSICIÓ INCLOUEN:

  • Pedres soltes (pedres precioses de colors i diamants)
  • Joieria amb pedres precioses i diamants
  • Joieria de plata

 

Perfil de comprador:

Majoristes, minoristes, importadors i exportadors de tots els sectors de la indústria de la joieria d’arreu del món, comerciants que representen minoristes importants, marques de disseny, proveïdors de joieria, diamants i pedres precioses, minoristes independents i molt més.

Països compradors:

La IGJS atendrà els exigents requisits del sector de gemmes i joieria a totes les regions dels EE. UU., Regne Unit, Europa, Oceania, Amèrica Llatina, Orient Mitjà, Rússia i la CEI.

Jaipur se sol anomenar afectuosament”la ciutat rosa”. Té una gran importància històrica i és la llar d’una multitud de palaus, forts i hotels patrimonials que atrauen nombrosos turistes d’arreu del món.

Podeu registrar-vos com a visitants o expositors a través de l’enllaç següent fent clic aquí.