Joieria catalana a Venècia: Visions of Catalonia

Joieria catalana a Venècia: Visions of Catalonia

Homo Faber és l’esdeveniment més important a nivell mundial d’artesania contemporània. Se celebra a Venècia des de l’any 2018 i està organitzat per la Fundació Michelangelo, una institució internacional amb base a Suïssa que busca impulsar l’artesania contemporània arreu del món amb l’objectiu de promoure un futur més humà, inclusiu i sostenible.

L’edició d’enguany es durà a terme entre el 10 d’abril i l’1 de maig, i comptarà amb 15 exposicions on es podran observar més de 400 objectes únics creats per dissenyadors i artesans de més de 30 països.

Entre tots aquests artesans, l’exposició “Visions of Catalonia” ha estat seleccionada per participar-hi. En aquesta exposició podrem descobrir algunes de les millors peces d’artesania contemporània produïdes a Catalunya durant els darrers dos anys. La selecció compta amb 31 peces fetes per artistes visuals o artesans catalans que treballen en una varietat de camps d’artesania conceptual i artística, utilitzant diferents materials com ara el paper, el metall, la fusta, la ceràmica i tèxtils. Entre els artistes hi trobem 4 joiers: Ramon Puig, Lluís Comín, Clara Niubó i Jordi Aparicio, que no dubtem que faran un gran paper representant la joieria catalana.

Els visitants podran obtenir un catàleg de l’exposició i sol·licitar una visita guiada. L’entrada és gratuita. Podeu trobar més informació sobre Homo Faber aquí i sobre l’exposició aquí.

Tags:
,