Les vostres joies a Eufòria II

Les vostres joies a Eufòria II

Just després de la nostra cooperació amb l’Acadèmia Catalana del Cinema, ens acaba d’arribar una de les seves conseqüències positives: la petició de TV3, a través dels contactes establerts amb motiu dels Premis Gaudí, de participar  en l’estilisme joier d’un dels seus programes estrella, Eufòria.

Serà la nostra segona col·laboració amb el programa, i el sistema de selecció de peces té força similituds amb el dels Premis Gaudí, amb la diferència que no es farà una preselecció de les peces, sinó que serà l’equip d’estilistes de TV3 qui decidirà en diferents programes i per diferents concursants quines seran les peces més adequades.

Amb les vostres propostes, només 5 per participant, elaborarem un dossier d’imatges de joies arriscades, importants, visuals, amb volum, modernes, amb colors, per tots els gèneres. S’enviarà a l’equip d’estilisme del concurs, i segons el looks dels participants decidiran quines propostes són les més adients. Les peces que proposeu han d’estar fetes, ja que la petició es d’un dia per l’altre, no hi ha temps per fabricar.

Esteu eufòrics i voleu participar-hi amb les vostres creacions? Envieu-nos les vostres propostes a través d’aquest formulari: Formulari de presentació de joies EUFÒRIA. Un cop complimentat, envieu-lo al correu formacio@jorgc.org. El termini acaba el dia 10 de febrer.

Tags: