LES VOSTRES JOIES ALS XIV PREMIS GAUDI – 6 de març 2022

LES VOSTRES JOIES ALS XIV PREMIS GAUDI – 6 de març 2022

El dia 6 de març, el cinema català celebrarà  el seu gran esdeveniment mediàtic i televisiu: els XIV Premis Gaudi de l’Acadèmia del Cinema català. Enguany tindran lloc en un nou i excepcional marc: la Sala Oval del MNAC (Museu Nacional d’Art de Catalunya).

L’Acadèmia del Cinema Català i el Col·legi us convidem a que les vostres creacions posin l’elegància, estil i disseny de la joieria catalana als participants de la gala.

L’Acadèmia del Cinema Català confia per seté any consecutiu en el Col•legi i els seus professionals per a que a la gala dels Premis Gaudí actrius i actors, directors/es, presentadors/es i professionals del cinema mostrin la creativitat, qualitat i elegància de la joieria feta a Catalunya.

Us convidem a proposar les vostres creacions per a ser les que facin lluir tot el sector de la joieria catalana a la gala del cinema català. D’aquesta manera el Col•legi vol reforçar la imatge i el desig de les joies entre els nous consumidors i incrementar l’atractiu davant de tota la societat.

 

COM PODEU PARTICIPAR

  • Cada presentador, lliurador, candidats a guardonat/da o personalitats tindrà l’opció de lluir peces d’un col·legiat diferent.
  • Requeriment per participar-hi: presentar peces de manufactura catalana. a L’edició passada, com referència, les peces escollides per ser portades per les actrius, directores, presentadors, etc, van ser 7 jocs d’arracades i 2 anells
  • No més de 5 peces per joier / dissenyador / empresa
  • Podeu proposar ser un dels joiers participants enviant-nos a  formacio@jorgc.org  el següent dossier complimentat (NO s’acceptaran propostes que no es basin en aquest formulari): Formulari presentació joies GAUDI -JORGC
  • Termini de presentació: dilluns 7 de febrer de 2022
  • Un comitè format per representants del cinema, periodistes i del sector joier (*) farà una pre-selecció de les propostes en funció de l’adequació als presentadors i al vestuari que portin. Els escollits rebran més endavant la informació sobre la logística.

(*) Els representants del sector joier que participin al comitè de selecció, no poden presentar propostes.

 

REPERCUSSIÓ DE L’ACCIÓ (en base a anteriors edicions)

  • La gala serà retransmesa en directe per TV3 i les xarxes socials de l’Acadèmia. L’audiència global de la gala per TV3 supera els 500.000 espectadors i acostuma a ser líder d’audiència.
  • A través de les XXSS de l’Acadèmia i dels mitjans catalns es superen els 200.000 impactes a Instagram, el milió d’impressions a Twitter i el hashtag oficial està entre els primers comentats de Twitter a tot Espanya.
  • Retransmissió per Catalunya Ràdio amb més de 150 periodistes acreditats i àmplia difusió a les xarxes. Els comentaristes donen detalls sobre el vestuari i les joies dels presentadors i presentadores.

 

Més informació sobre els premis Gaudí: XIV PREMIS GAUDÍ – Acadèmia del Cinema Català.

 

Us animem a presentar les vostres creacions de joieria. Aquesta és una oportunitat “d’or” per, amb el vostre ajut, potenciar el valor de la joieria i estimular la demanda, vinculant-nos a un sector de tanta visibilitat com és el món del cinema.