NOUS EQUIPS DEL LABORATORI GEMMOLÒGIC, un reforç per la qualitat dels informes del JORGC

NOUS EQUIPS DEL LABORATORI GEMMOLÒGIC, un reforç per la qualitat dels informes del JORGC

Durant els darrers mesos, el Laboratori Gemmològic del Col·legi ha reforçat les seves capacitats considerablement amb nous equips tecnològics de darrera generació.

1. Proporcionoscopi OGI SCANOX

Equip de darrera generació amb bancada òptica i bomba de buit. Sistema avançat basat en càmera digital HD i capacitat de mesurament d’alta velocitat. Dissenyada per a una avaluació superior i acurada de la proporció, simetria i facetes addicionals del diamant, segons laboratoris de tot el món, incloent el GIA Facetware.

 

2. Colorímetre EOS GemChrom

Garanteix estabilitat i precisió en les lectures. Gràcies al seu software d’alt rendiment, garanteix la classificació del color del diamant amb més fiabilitat que la de l’ull humà. La repetibilitat de les mesures té un marge d’error de 0.15 graus en color en talles brillant de 0.10 ct a 20.00 ct, i dóna la classificació basada en escales GIA, HRD i IGI.

 

3. GEMPEN PREMIUM GEMOMETRIC

Instrument de verificació que diferencia diamants naturals, HPHT i CVD creats a laboratori amb filtre 1, i indica tractaments de realçament de color HPHT en diamants naturals. També permet detectar robins i safirs sintètics i tractaments. Funciona amb pedres en brut, polides i muntades, en mides de 0.01 ct a 10.00 i més quirats.

 

Aquests sofisticats nous equips tecnològics se sumen als nostres aparells habituals, com el microscopi binocular vertical, el microscopi horitzontal d’immersió, l’anàlisi de fluorescència Fischerscope X-Ray XDal 237, la balança electrònica d’alta precisió, el proporcionoscopi manual, la bancada gemmològica (espectroscòpia / llum UV petita / polariscopi / refractòmetre), etc.

Amb ells, millorem encara més la precisió i fiabilitat dels informes de graduació de pedres precioses del Laboratori Gemmològic del JORGC. Recordeu que els col·legiats teniu un preu dels esmentats informes molt més econòmic que el dels altres clients en general.

Podeu trobar una detallada descripció dels preus dels informes i dels altres serveis del Laboratori de Gemmologia clicant aquí: Serveis del Laboratori Gemmològic del JORGC.

Tags:
,