OBSEQUI GRATUÏT D’UN INFORME DE DIAMANT AL LABORATORI GEMMOLÒGIC DEL JORGC

OBSEQUI GRATUÏT D’UN INFORME DE DIAMANT AL LABORATORI GEMMOLÒGIC DEL JORGC

El Laboratori Gemmològic del Col·legi de Joiers, d’Orfebres, de Rellotgers i de Gemmòlegs de Catalunya té una molt dilatada experiència en certificacions de diamants i altres gemmes. Fa exactament tres anys, el Laboratori Gemmològic va millorar i modernitzar el seu Informe de Diamant. Amb aquest motiu, volem obsequiar a tots els col·legiats i clients del laboratori Gemmològic amb el següent xec promocional: us oferim la realització d’un informe de diamant gratuït si porteu dos o més diamants.

El Laboratori Gemmològic JORGC posa al vostre abast la tecnologia més avançada. Els seus equips inclouen Sarin amb bancada òptica i bomba de buit, microscopi binocular vertical, microscopi horitzontal d’immersió, anàlisi de fluorescència Fischerscope X-Ray XDal 237, balança electrònica d’alta precisió, proporcionoscopi manual, bancada gemmològica (espectroscòpia / llum UV petita / polariscop / refractòmetre), etc.

Podeu trobar una detallada descripció dels seus serveis clicant aquí: Laboratori Gemmològic JORGC. Es tracta d’una alternativa propera i ràpida per tal de poder analitzar diferents gemmes, des del nivell més exhaustiu de l’informe de graduació de diamants a informes verbals, informes escrits de gemmes de color, etc. Igualment podem detectar la gran majoria de diamants sintètics i fer-ne informes específics.

Exemple de certificat del JORGC

En qualsevol cas, el Laboratori Gemmològic del JORGC funciona com una assessoria per un element tan esencial per la indústria de la joieria i rellotgeria com és l’adequat ús i rigor de la terminologia gemmològica. Per aquest motiu, segueix contínuament la nomenclatura fixada a les guies CIBJO (Bluebooks), així com els estàndards ISO disponibles. Així mateix, ha ajudat a les forces i cossos de seguretat en la revisió de joies i gemmes quan ha estat precís, i ha servit també per corregir publicitat o informació que de vegades ha sortit publicada a medis generalistes respecte a la definició relacionada amb les pedres precioses.

Tags:
,