Participació de la joieria catalana a l’exposició Orizzonti d’autore

Participació de la joieria catalana a l’exposició Orizzonti d’autore

A partir del 7 de maig de 2022 i fins el 24 de juliol té lloc l’exposició “Orizzonti d’autore: tra visioni e materia”, una biennal de Joieria d’autor que tindrà lloc al Museu Cívic d’Asolo (Treviso).

Lluís Comin. Fermall “Magic mountain”. 2019. Plata, or, coure, lapislàtzuli i fusta.

L’esdeveniment és una Biennal Internacional d’Art dedicada a la joieria contemporània en la qual s’exposaran 70 obres extraordinàries d’artistes italians i estrangers que s’han consolidat en l’escena internacional de la joieria de disseny per a la creativitat, la recerca i la innovació en la reinterpretació de les tècniques tradicionals d’orfebreria. Entre ells, els catalans Lluis Comin i Ramon Puig Cuyàs.

Ramon Puig Cuyàs. Fermall “Subtle Architectures n. 1511”. 2014. Plata, turquesa reconstruïda, plàstic i esmalt en coure.

L’acte s’inaugurarà amb l’entrega del Premi Arqueometra Lifetime Achievement Award al mestre italià Giampaolo Babetto, a qui l’exposició dedica una retrospectiva especial, acollida a la Sala della Ragione del Museu Cívic.

Per a més informació, podeu visitar el següent enllaç: https://www.archeometra.it/asset/archeometra-sponsor-di-orizzonti-dautore/