Còctel & Premis JORGC 2021 – TORNEM AMB SANT ELOI!

Còctel & Premis JORGC 2021 – TORNEM AMB SANT ELOI!

El dia 1 de desembre tornem a retrobar-nos per compartir una estona, gaudir d’un còctel i conèixer quins són els premis JORGC 2021.

Després d’un any en blanc a causa de la pandèmia arriba el moment de poder retrobar-nos amb els companys de professió en un marc excepcional: la Capella del Convent dels Àngels, al MACBA.

La tradicional festivitat de Sant Eloi ens dona la millor excusa per fer un tast informal i xerrar amb els amics i companys. Durant l’acte farem el lliurament dels guardons JORGC 2021.

Data: 1 de desembre, de 19:30 a 23.00

• 19.30-20.00: Recepció i copa de cava

• 20.00-20.45: Lliurament de guardons 2021

• 21.00 en endavant: Còctel i networking

Lloc: Capella del MACBA (Plaça dels Àngels, 5 Barcelona)

Ja podeu reservar les vostres entrades a través d’aquest enllaç, escrivint un email a atencio.colegiat@jorgc.org o trucant al 93 217 05 16.

 

UN SANT ELOI SEGUR PER A TOTHOM: amb l’ànim de col·laborar al màxim amb la prevenció del Covid i garantir un acte segur per a tothom, el Col·legi demana a tots els assistents:

  • Portar el certificat Covid Digital de la Unió Europea o l’equivalent d’altres països no comunitaris. Alternativament, podeu portar una prova PCR feta un màxim de tres dies abans de l’acte.
  • Portar mascareta (durant la part de l’acte on no es begui o mengi)

Pel mateix motiu, totes les persones que prepararan i serviran el còctel disposaran del Certificat Covid.

Tags: