Projecte Denísova: segona edició en marxa

Projecte Denísova: segona edició en marxa

El Projecte Denísova, una iniciativa ideada per la joiera i gemmòloga Raquel Lobelos, busca explicar l’evolució de la humanitat reinterpretant joies històriques a través de l’òptica del segle XXI, mitjançant peces de joieria amb un nivell de realització i interpretació altíssim. En la seva primera edició va comptar amb 60 creadors d’Espanya i Amèrica Llatina que han estat exposant les seves peces al llarg de 2021 i 2022 en diferents espais del nostre país.

El primer premi està dotat de 2.000 € en metàl·lic, i els dos finalistes seran obsequiats amb un curs de gemmologia (en el cas del segon finalista) i d’història de la joieria (pel tercer finalista) a l’Instituto Gemológico Español. Es tracta doncs d’un interessant projecte, que exposa a indrets de primer nivell, com ara el Museo de Arte Iberoamericano de Tenerife, on s’inaugurarà aquesta segona edició.

Podeu consultar les bases de la segona edició aquí: https://proyectodenisova.com/inscripcion-proyecto-denisova. El termini va obrir el 22 de juny, i el proper 22 de febrer de 2023 es tanca la recepció de projectes.

Si teniu qualsevol dubte us podeu adreçar al correu electrònic proyectodenisova@gmail.com.