I TAMBÉ ELS RELLOTGES – PARTICIPACIÓ ALS XVI PREMIS GAUDÍ – 4 de febrer de 2024

I TAMBÉ ELS RELLOTGES – PARTICIPACIÓ ALS XVI PREMIS GAUDÍ – 4 de febrer de 2024

 

VULL PARTICIPAR AMB ELS MEUS RELLOTGES A LA GALA DELS GAUDÍ

 

Cliqueu aquí per accedir al formulari d’inscripció de les vostres peces 

 

El Col·legi ha cooperat en diverses edicions per a que la joieria catalana aparegui a la cerimònia dels Premis Gaudí de l’Acadèmia del Cinema Català. Doncs bé, aquest any hem plantejat que la rellotgeria també podia ocupar un espai preeminent a la mateixa gala.

I hem aconseguit arribar a aquest acord amb l’Acadèmia del Cinema Català! Per tant, podeu proposar que els vostres rellotges estiguin a una selecció per sortir als XVI premis Gaudí, que enguany tenen lloc al Centre Internacional de Convencions de Barcelona el dia 4 de febrer. La gala estarà conduïda per Ana Polo i Oye Sherman i serà un homenatge al públic de les sales de cinema, el temple on tots desviem la mirada dels nostres dispositius mòbils, individuals, i l’alcem cap a la pantalla gran en una experiència col·lectiva inigualable.

L’Acadèmia del Cinema Català i el Col·legi us convidem, per 9è any, a que les vostres creacions posin l’elegància, estil i disseny de la joieria catalana als participants de la gala. D’aquesta manera el Col·legi vol reforçar la imatge i el desig de les joies entre els nous consumidors i incrementar l’atractiu davant de tota la societat.

Com fer que els vostres rellotges siguin lluïts per presentadors/res o nominats/des als premis:

Termini de presentació de les vostres propostes: divendres 19 de gener de 2024.

  • Poden participar fabricants, distribuïdors i importadors de rellotgeria. Els establiments detallistes també, però només si tenen el consentiment formal de la marca o distribuïdor responsable.
  • Podeu presentar fins un màxim de 2 rellotges.
  • Heu d’enviar la informació d’aquestes peces a formacio@jorgc.org mitjançant el següent dossier complimentat: Formulari presentació RELLOTGES GAUDÍ – JORGC (NO s’acceptaran propostes que no es basin en aquest formulari). Data màxima: divendres 19 de gener.
  • Els escollits rebran més endavant la informació sobre la logística.
  • Les peces preseleccionades es posaran a disposició dels presentadors/es i dels nominats (actrius i actors, directors/es, professionals del cinema) per ser lluïdes durant la gala, que serà retransmesa per TV3 i xarxes socials.

 

Important

  • Els establiments detallistes només poden participar si disposen d’un consentiment formal del seu distribuïdor, importador o marca/marques. Adjunteu al formulari el document que acrediti aquest consentiment.

 

Nota

El Col·legi NO es responsabilitza de la verificació d’aquests documents ni de confirmar amb la marca del rellotge, o els seus distribuïdors i importadors, de la cessió voluntària i consentida de les seves peces per participar.

El Col·legi tampoc es responsabilitza de les avaries mecàniques i/o desperfectes que es puguin ocasionar a les peces (incloses les derivades d’un mal ús de les mateixes). Tampoc es responsabilitza dels furts o robatoris de les peces. Es obligació dels participants contractar les oportunes assegurances de responsabilitat civil.

 

Tingueu en compte que aquest any serà una prova pilot que estem preparant amb pocs dies de marge, i per tant caldrà veure el mateix dia dels premis quina acceptació té aquesta proposta.

 

REPERCUSSIÓ DE L’ACCIÓ (en base a anteriors edicions)

  • La gala serà retransmesa en directe per TV3 i les xarxes socials de l’Acadèmia. L’audiència global de la gala per TV3 supera els 500.000 espectadors i acostuma a ser líder d’audiència.
  • A través de les xarxes socials de l’Acadèmia i dels mitjans catalans se superen els 200.000 impactes a Instagram, el milió d’impressions a Twitter i el hashtag oficial està entre els primers comentats de Twitter a tot Espanya.
  • Retransmissió per Catalunya Ràdio amb més de 150 periodistes acreditats i àmplia difusió a les xarxes. Els comentaristes donen detalls sobre el vestuari i les joies dels presentadors i presentadores.

Més informació sobre els XVI Premis Gaudí clicant aquí.

Us animem a presentar les vostres peces de rellotgeria. Aquesta és una oportunitat “d’or” per, amb el vostre ajut, potenciar els valors de la rellotgeria i estimular la demanda, vinculant-nos a un sector de tanta visibilitat com és el món del cinema.