Nova Presidència de la Secció Territorial de Terres de l’Ebre

Nova Presidència de la Secció Territorial de Terres de l’Ebre

Arran de la jubilació d’en Xavier Rollan, fins ara President de la Secció Territorial de Terres de l’Ebre del JORGC, lògicament cal plantejar-se a les properes setmanes qui és el col·legiat o col·legiada  que pot passar aquest càrrec tot representant els interessos específics de tots els joiers, rellotgers, gemmòlegs i orfebres de la demarcació.

Primer de tot, el Col·legi vol expressar el seu profund agraïment al Xavier Rollan, per la seva desinteressada dedicació dels darrers anys.

Respecte a la seva substitució, després d’un sondeig entre els col·legiats i col·legiades pertanyents aquesta Agrupació Territorial, s’ha plantejat que sigui la col·legiada Sara Domènech, d’Amposta, la nova Presidenta i Delegada per a Terres de l’Ebre. El col·legiat Manel Tonda s’ha ofert a donar-li suport en aquesta tasca, i suposem que la resta de membres joiers i rellotgers de la zona també donaran el seu recolzament i aprovació a la proposta.

No obstant, fins el dia 11 d’abril el JORGC recollirà qualsevol comentari o apreciació que pugui manifestar qualsevol joier, rellotger d’aquesta secció territorial, fins i tot la possibilitat que algú altre es replantegi ocupar aquest lloc vacant.

En cas de no haver-hi cap valoració negativa o cap alternativa a partir d’aquesta data, la joiera Sara Domènech passarà a ser a tots els efectes la nova Presidenta de l’Agrupació Territorial de Terres de l’Ebre.

Des del JORGC confiem en la bona candidatura de la Sara Domènech per ajudar a defensar les diferents professions que engloben el sector joier-rellotger al territori i per plantejar accions conjuntes positives pels col·legiats i col·legiades de l’Agrupació Territorial de Terres de l’Ebre.

Tags: