TALLERS OBERTS BCN DEL A-FAD: inscripcions fins el 24 de febrer

TALLERS OBERTS BCN DEL A-FAD: inscripcions fins el 24 de febrer

El Col·legi Oficial de Joiers, d’Orfebres, de Rellotgers i de Gemmòlegs de Catalunya recolza l’activitat del A-FAD amb el seu programa Tallers Oberts BCN, i convida als artesans i dissenyadors del nostre sector a inscriure-s’hi i participar-hi!

Tallers Oberts BCN és la principal cita de la ciutat amb artistes, persones artesanes, creatives i dissenyadores. Les jornades de portes obertes dels tallers, espais de creació i estudis són una oportunitat única perquè professionals del sector creatiu puguin rebre les visites del públic interessat a conèixer de primera mà les tècniques aplicades i processos de treball.

Fins el 24 de febrer romandran obertes les inscripcions per a artistes plàstiques, col·lectius d’artistes, artesanes i artesans de totes les disciplines, associacions artístiques, galeries, escoles d’arts i oficis, estudis d’arquitectura, imatge o disseny, laboratoris de creació i grans espais de creació compartits ubicats a Barcelona i l’Hospitalet de Llobregat.

Activitat organitzada per l’Associació d’Artistes i Artesans del FAD (A-FAD), amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat. 

Novetats 2022: 

  • Durarà 9 dies consecutius: del 21 al 29 de maig, dies i horari a escollir. Els participants podran rebre la visita de diferents públics segons el dia, però alhora convertir-se en públic visitant.
  • S’amplia la guia impresa i distribuïda per tota la ciutat perquè tingui vigència més enllà de les jornades de portes obertes. Els participants tindran l’opció d’incloure més informació sobre la seva feina, serveis i projectes amb visibilitat extra. 
  • Es millora la navegació de la pàgina web perquè sigui més accessible als usuaris online, actualitzada durant tot l’any.
  • S’inclouen més disciplines: hi poden participar persones que treballin en disciplines d’art, artesania, disseny i creació. 
  • Es reforça la comunicació dels espais que participin en la modalitat amb visibilitat extra, i dels tallers que ofereixin activitats i demostracions pràctiques per als visitants. 

 

Link bases CAT: t.ly/oNxm 

Link formulari CAT: t.ly/NA4H 

Link a la web: https://www.fad.cat/a-fad/ca/agenda/8538/convocatoria-oberta-tallers-oberts-bcn-2022