Tracemark, guanyadora del premi al negoci innovador de 2022 de Positive Luxury

Tracemark, guanyadora del premi al negoci innovador de 2022 de Positive Luxury

Berta Serret, col·legiada del JORGC i fundadora de Tracemark, ha aconseguit situar la seva marca com a líder mundial en traçabilitat de joieria i ha estat reconeguda internacionalment amb el Premi al Negoci Innovador de l’any 2022, atorgat per Positive Luxury.

Positive Luxury reconeix les empreses que s’adapten a les noves necessitats del mercat i al canvi climàtic, donant visibilitat a una nova indústria. Per aquest motiu, Tracemark es posiciona com a única empresa que proporciona la traçabilitat completa i certificada d’una joia, des de l’origen de les matèries primeres fins al consumidor final.

Aquestes són les declaracions d’Amy Nelson-Bennet, co-directora executiva de Positive Luxury: “Amb menys d’un any de trajectòria i menys de 10 treballadors en el moment de la candidatura, Tracemark és una empresa que vull veure triomfar, pel bé de la indústria de la joieria i els diamants, els seus consumidors, i els fundadors de Tracemark, que es van passar més de dos anys desenvolupant el seu software Transparent Tracking System. […] Les eines de traçabilitat avui dia estan molt centrades en la indústria de la moda, però els consumidors mereixen transparència en totes les categories de béns i serveis. Estic molt contenta que el jurat li hagi atorgat aquest reconeixement a Tracemark entre una llista de finalistes molt competent”.

Tags: