ACREDITACIÓ GRATUÏTA PER AL SALÓ BIZBARCELONA (9 i 10 de novembre de 2022 al recinte firal de Montjuïc)

ACREDITACIÓ GRATUÏTA PER AL SALÓ BIZBARCELONA (9 i 10 de novembre de 2022 al recinte firal de Montjuïc)

BIZBARCELONA és el principal fòrum  per al món de l’emprenedoria, pimes i economia social. Un espai on trobar respostes i inspiració per emprendre o fer créixer el teu negoci: innovació, networking, assessorament, formació… enfocats a emprenedors, start-ups, pimes i autònoms.

ACREDITACIÓ GRATUÏTA PER A COL·LEGIATS: l’accés al saló Bizbarcelona i al saló de l’Ocupació és gratuït. Només cal acreditació online prèvia, clicant aquí. L’accés és gratuït a la zona expositora, sales de conferències i activitats.

 

PROGRAMA DE BIZBARCELONA:

  1. Doble saló: BIZBARCELONA se celebra conjuntament amb el SALÓ DE L’OCUPACIÓ.
  2. Més de 120 conferències i 190 ponents per perfeccionar la teva empresa o projecte en digitalització, finançament, business innovation, innovació oberta, màrqueting digital, vendes, economia social, etc. Podeu veure el programa clicant aquí.
  3. Més de 40 tallers pràctics per desenvolupar nous coneixements i habilitats. Els podeu consultar i inscriure-us-hi clicant aquí.

 

NETWORKING: el JORGC, a través de l’Associació Intercol·legial, dóna accés a la participació Networking per trobar contactes professionals. Només cal posar el vostre anunci online i gratuït clicant aquí.

  • Dia 9: El dia 9 de novembre, de 10 a 14h, l’espai d’entrevistes amb agendes personalitzades.
  • Obert a col·legiats/des que cerquen nous projectes, i empreses que cerquen professionals.

 

Registre al networking clicant aquí: www.networkingprofessional.cat

 

Més informació sobre BIZBARCELONA: Web Català / Web Castellano.

Tags:
,