Adaptació de mesures de seguretat – Conveni amb NiX – PB SEGURIDAD

Adaptació de mesures de seguretat – Conveni amb NiX – PB SEGURIDAD

Tal com hem informat en diverses ocasions, el dia 31 de desembre de 2023 s’esgota el termini per l’adequació de les mesures de seguretat en compliment de les Ordres INT/316/2011 – INT/317/2011. Per tant, recomanem realitzar una auditoria de seguretat per experts que rendibilitzin el vostre sistema de seguretat i alhora us ajudin a complir tots els requeriments legals i normativa. Més informació a la web del JORGC clicant aquí.

 

NiX – PB SEGURIDAD, PARTNER DEL COL·LEGI

Donada la criticitat d’aquest tema, des del JORGC cerquem oferir als nostres col·legiats les millors solucions del sector. Una d’aquestes és el conveni amb NiX, l’empresa que ara integra la marca PB Seguridad. És una empresa de sistemes de seguretat especialitzada en instal·lacions d’alta seguretat en el sector joier que porta més de 500 establiments en tota Espanya des del 1991.

Com a partner recomanat en matèria de seguretat privada, NiX ofereix solucions especifiques per a l’adequació a grau 3, cercant reduir l’impacte econòmic perquè el factor cost no suposi un impediment. Els col·legiats disposen d’aquests avantatges:

  • Assessorament i consultoria de seguretat
  • Servei tècnic de guàrdia i resposta urgent d’avaries
  • Servei d’atenció tècnica 24h
  • Descomptes especials en adaptació a grau 3

NiX apunta com un dels seus diferencials més importants el control avançat de les vies de comunicació amb un test verificador cada minut i la supervisió de les mateixes mitjançant servidors propis, amb el que es comprometen a detectar un senyal de sabotatge en un temps inferior a l’habituat agilitzant l’avís urgent als Cossos i Forces de Seguretat.

També ofereixen equips opcionals com Circuit Tancat de TV (CCTV), sistemes antiatracament, caixes fortes, màquines de fum, etc. Podeu veure la seva proposta als col·legiats clicant aquí: versió catalana. También disponible su versión en castellano.