ALUMNES DE L’ESCOLA JORGC A LA FINAL DE LA LEGNICA INTERNATIONAL JEWELLERY COMPETITION

ALUMNES DE L’ESCOLA JORGC A LA FINAL DE LA LEGNICA INTERNATIONAL JEWELLERY COMPETITION

Amb el tema Still Human? els 9 alumnes de Joieria Artística de l’Escola de Joieria JORGC, dirigits pel responsable de Departament, Ignasi Cavaller, van presentar les seves obres a l’29ª edició del prestigiós premi polonés “LEGNICA INTERNATIONAL JEWELLERY COMPETITION”.

De l’19 a el 22 de Febrer, els membres de l’jurat, format per: Caroline Broadhead (Regne Unit), Magdalena Kwiatkiewicz (Polònia), Georg Dobler (Alemanya), Darijus Gerlikas (Lituània) i Sławomir Fijałkowski (Polònia) va avaluar 357 obres de 186 artistes. de 35 països. Les obres de 44 artistes van ser seleccionades per a l’exposició posterior a l’concurs. L’anunci dels resultats de el Concurs i la cerimònia de lliurament de premis i distinció tindrà lloc el 29 de Maig, durant la Culminació de l’Festival Legnica SILVER.

Dels 9 alumnes de l’Escola JORGC que es van inscriure han estat dues, Renata Campisani i Mariana Bilbao Gonzalez-Dueñas les seleccionades entre els 42 finalistes de renom internacional. Que tinguin sort en la selecció dels guanyadors!