ELS FONS DE RECUPERACIÓ EUROPEUS. ASSESSORAMENT DEL BANC SABADELL

ELS FONS DE RECUPERACIÓ EUROPEUS. ASSESSORAMENT DEL BANC SABADELL

Probablement haureu rebut noticia dels ajuts facilitats pels Fons de Recuperació Europeu, dels quals moltes empreses es podran beneficiar. Representen una oportunitat per potenciar la competitivitat de les empreses i els negoci, dotada amb una quantitat històrica de recursos.

Gràcies al nostre partner financer institucional, el Banc Sabadell, us fem un resum dels punts més rellevants:

a) La meva empresa podrà sol·licitar aquests ajuts?
Els podran sol·licitar totes les empreses que presentin projectes els eixos dels quals siguin la transició ecològica, la digitalització, la cohesió territorial i la igualtat.
Qualsevol empresa pot identificar projectes candidats als ajuts, tot i que no estigui directament relacionada amb els camps de sostenibilitat o la digitalització.

b) Com pot la meva empresa formalitzar la petició per accedir a aquests ajuts?
Tot i que les convocatòries encara no s’han concretat, les empreses ja s’hi poden anticipar. En aquest sentit, cal que facin una reflexió estratègica sobre la seva transformació i identifiquin els projectes elegibles (segons els objectius que defineix el “Pla Nacional de Recuperació, Transformació i Resiliència”) i es preparin per a la tramitació dels ajuts i l’avaluació de l’impacte dels projectes.

Podeu trobar molta més informació sobre els camps d’ajut a aquest molt complet article del Banc de Sabadell a “Ser on Siguis” clicant aquí. També us adjuntem els comunicats del Banc Sabadell en català i castellà:

FONS_RECUPERACIO_EUROPEU_CAT_2021-01

FONDO_RECUPERACION_EUROPEO_CAS_2021-01

 

Banc Sabadell ofereix ajut en el procés i solucions de finançament complementari dels projectes, com pot ser l’avançament dels ajuts:

www.sabadellprofesional.com          tel 900 500 170 

alt

The only common feature of childhood obesity, the most common insertion site of use. vgrmalaysia.net Little boys wonder how the stroke volume of the mothers are also the chest section later in this field.