EXPOSICIÓ “CORONES DELS PREMIS ENJOIA’T” AL MUSEU PICASSO (8 setembre – 3 octubre 2021)

EXPOSICIÓ “CORONES DELS PREMIS ENJOIA’T” AL MUSEU PICASSO (8 setembre – 3 octubre 2021)

Els Premis de Joieria Contemporània Enjoia’t són una convocatòria anual d’àmbit internacional que des de fa 26 edicions premien les creacions contemporànies més destacades del sector de la joieria. Guardonen les propostes que qüestionen i transgredeixen els límits de la mateixa creació artística i joiera a través de l’originalitat, la qualitat tècnica i la riquesa conceptual, tant de professionals com d’estudiants.

La convocatòria compta amb una tradició singular: la persona premiada rep l’encàrrec de dissenyar i produir una corona que representi el seu particular univers creatiu per tal de coronar el guanyador de la següent edició.

L’A-FAD i el Museu Picasso tenen el plaer de presentar la mostra, en la qual s’hi podran veure les més de 30 corones dels guardons a la seu de la institució barcelonina.  La mostra es podrà veure gratuïtament del 8 de setembre al 3 d’octubre a la Sala Mauri del Museu Picasso.

La inauguració tindrà lloc el 8 de setembre de 20h a 21h amb aforament reduït i inscripció prèvia, per tal de mantenir les mesures de seguretat sanitària pertinents.

Podeu inscriure-us al següent enllaç: inscripció inauguració “CORONES PREMIS ENJOIA’T“.