GIRBAU BARCELONA, NOU PARTNER DE MAQUINARIA I MATERIALS DE JOIERIA DEL JORGC

GIRBAU BARCELONA, NOU PARTNER DE MAQUINARIA I MATERIALS DE JOIERIA DEL JORGC

El Col·legi ha arribat a un acord amb l’empresa GIRBAU BARCELONA, per oferir un ampli ventall de les millors marques de maquinària, equipament i materials per a la fabricació i reparació de joieria, tant a nivell de fabricació com de comerç.

 GIRBAU ofereix un 5% de descompte a les compres realitzades pels col·legiats i pels estudiants de l’Escola JORGC, amb enviament gratuït a partir de 50 € a tota Catalunya. (*)

 

Igualment, ofereix la formació i, instal·lació gratuïta dels equips i productes (**)

(*) En algunes marques aquest descompte no és aplicable: INDUTHERM, PUK. FORMLABS, SOLIDSCAPE, BERKEM, MAGIC, OROTIC, VALLORBE, JOOLTOOL, ALFAMIRAGE, ELMA, HILDEBRAND, LEGOR, MASTERIX

(**) Excepte les marques Formlabs i Solidscape

GIRBAU ofereix a tots el professionals i firmes col·legiades:

  • SERVEI RÀPID I PERSONALITZAT, Diverses opcions, telefònica, web, visita presencial. Fa també demostracions de maquinaria a les seves instal·lacions o si és possible a casa del client, per a que els clients puguin provar el funcionament de la maquinària per saber que s’adequa a les seves necessitats
  • SERVEI POST VENDA continu per a qualsevol dubte o consulta, connexió telemàtica o visita personalitzada segons les necessitats del client
  • INSTAL·LACIÓ, FORMACIÓ I MANTENIMENT, Instal·len i ensenyen personalment el funcionament de tots els equips, així com si ha de realitzar algun manteniment.
  • SERVEI DE REPARACIÓ. Disposa de 2 serveis, desplaçament del tècnic i reparació a les instal·lacions del client o retirar l’equip i reparar a les instal·lacions de GIRBAU.
  • SERVEI PERSONALITZAT, ràpid, ajustat als horaris de cada client, preus ajustats, assessorament d’eines i maquinaria apropiades per a cada treball a realitzar.
  • MARQUES NACIONALS I INTERNACIONALS, líders en el sector; GIRBAU es manté en continu contacte per estar informats de totes les novetats i noves tècniques.

alt