INHORGENTA 2023 (24-27 de febrer): preparant la visita a la fira líder

INHORGENTA 2023 (24-27 de febrer): preparant la visita a la fira líder

INHORGENTA, partner del JORGC i patrocinador dels seus premis, ja escalfa motors com la fira líder a Europa. Us avancem les dades principals per preparar la vostra assistència.

a) LA FIRA LÍDER A EUROPA: ESPAIS EXPOSITIUS
Al 2022, més de 730 expositors de 33 països van rebre 15.554 visitants de 81 països, i això sent encara un període amb incidència de pandèmia.

Uns 65.000 m2 que s’articulen en 6 pavellons:

  • A1 Timepieces. Link
  • A2 Technology & Bijoux. Link
  • B1 Fine Jewelry. Link
  • B2 Elegance & Lifestyle. Link
  • C1 Carat. Link
  • C2 Contemporary Design & Vision. Link

 

b) TRENDFACTORY MUNICH: EL FUTUR DEL RETAIL. SOSTENIBILITAT
Conferenciants de màxim nivell analitzaran aquestes dues macrotendències a la joieria a TRENDFACTORY. I altres tendències seran el focus del Hall C2 “Contemporary Design & Vision”: fòrums, tallers i shows especials com el INHORGENTA MUNICH Campus per joves dissenyadors i joiers artesans.

 

c) GOGREEN – INHORGENTA AMB LA SOSTENIBILITAT AMBIENTAL
Els visitants poden adquirir el GoGreen ticket. Amb un cost addicional de 4 €, el GoGreen ticket permet al visitant eliminar la seva petjada de CO2 durant la seva vista. Aquest fee de 4 € es reinvertirà en tres projectes d’alta qualitat mediambiental de MyClimate que no només redueixen l’emissió de gas sinó que tenen una clara contribució al desenvolupament sostenible regional.

Podeu veure tots tres projectes clicant aquí: projectes GoGreen Ticket.

 

d) MÉS INFORMACIÓ

  1. Compra d’entrades: podeu comprar online els vostres tickets de 1, 2 o 4 dies clicant aquí: entrades a INHORGENTA. La compra de tickets abans del 24 de gener té un important descompte!
  2.  Per a consultes sobre la visita a la fira, podeu contactar directament amb l’organització de FIRAMUNICH: Sra. Cristina González, cristinag@firamunich.com, telèfon: 93 488 17 20.
  3.  Web d’ INHORGENTA: https://inhorgenta.com/.