INHORGENTA 2023: 51 % MÉS DE VISITANTS AMB RÈCORD DE NEGOCI

INHORGENTA 2023: 51 % MÉS DE VISITANTS AMB RÈCORD DE NEGOCI

Els visitants i l’organització han coincidit en indicar que INHORGENTA 2023 ha superat les ja de per si elevades expectatives:

 • 24.000 visitants de 90 països (increment del 51 %), dels quals un 40 % estrangers
 • 802 expositors de 38 països, un 10 % més

Amb aquestes magnituds, la gran fira joiera i rellotgera de Munich va reafirmar de manera impressionant la seva posició amb un augment significatiu del nombre d’expositors i sobretot de visitants.

“INHORGENTA MUNICH torna d’una manera espectacular, més internacional que mai i confirmada de manera com la plataforma empresarial més important per a rellotges, joieria i indústria de les pedres precioses a Europa“, ha comentat Stefan Rummel, CEO de Messe München. “S‘han posat les bases per a un major creixement internacional de marques i minoristes el 2024, quan INHORGENTA MUNICH celebra el seu 50è aniversari“.

Els visitants provenien de 90 països. Per comparar, les xifres del 2022 van ser: 15.664 visitants, 81 països, el 39 % de l’estranger. Després d’Alemanya, els deu primers països visitants el 2023 van ser: Àustria, Suïssa, Països Baixos, Itàlia, Espanya, Gran Bretanya i Irlanda, Bèlgica, República Txeca, Grècia i Polònia.

Pel que fa als expositors: 802 empreses de 38 països exposades, amb un augment del 10 per cent (2022: 732 / 32). El 49 % procedia de l’estranger, de nou la internacionalitat més alta fins ara (2022: 45 %).

Els deu primers països expositors el 2023 després d’Alemanya van ser: Itàlia, Bèlgica, Índia, Àustria, Polònia, França, Hong Kong/Xina, Suïssa, Espanya i els Països Baixos.

 

ELS INHORGENTA AWARDS

 1. Categoria “Joieria fina”, amb peces de joieria a partir d’un preu de venda de 2.000 €: BINDER Jewellery amb “Perception Collection”.
 2. La nova categoria “Alta joieria de l’any” – preu de venda de 30.000 € o més: Pavit Gujral amb “Arretes de cranc”.
 3. Categoria “Joieria de moda”, joieria com a complement per a les tendències actuals, preus fins a 2.000 €: BOLTENSTERN amb arracades “FABNORA Mix and Match”.
 4. “Dissenyador de l’any”: Theodora D. amb l’anella “Flamenco”.
 5. “Design Newcomer”, amb joies o rellotges de fabricació pròpia: Margret Hipp de Pforzheim Goldsmith School amb les arracades “PISCIS”.
 6. Categoria “Disseny de rellotges”: Uhrenfabrik Junghans amb “Junghans 1972 Competition”.
 7. Categoria “Disseny de pedres precioses de l’any”: Gerhard Hahn amb “Saphir bicolor”.
 8. Categoria “Millor joier de l’any”, concepte minorista que marca tendència: Sebastian Frost amb la seva botiga al petit poble pesquer de Listed, a la costa est de Bornholm, a Dinamarca.
 9. Retailers Choice:
  • “Retailers Choice Awards: Millors peces de joieria”: egf Manufaktur, amb “Precious Heritage”.
  • “Retailers Choice Awards—Best Watch”: Casio Europe amb “G-SHOCK GM-B2100GD5AER”.

Més informació sobre els premis clicant aquí – INHORGENTA AWARDS.