INHORGENTA 2023 ENTRADES GRATUÏTES & INHORGENTA AWARDS 24-27 febrer 2023

INHORGENTA 2023 ENTRADES GRATUÏTES & INHORGENTA AWARDS 24-27 febrer 2023

INHORGENTA, partner del JORGC i patrocinador dels seus premis, ofereix als membres del JORGC la possibilitat d’btenir entrades a gratuïtes. Disposem de 60-70 entrades. En cas de voler disposar de les mateixes, escriviu-nos un correu electrònic indicant el nom dels visitants i quants dies hi assistireu.

Cliqueu aquí per sol·licitar les vostres entrades gratuïtes (en cas de que les sol·licituds fossin moltes, s’assignarà un màxim de 2 entrades per col·legiat).

 

a) L’EDICIÓ MÉS INTERNACIONAL
Més de 800 expositors, la meitat dels quals són estrangers, proporcionen la varietat més ampla, distribuïts en els següents 6 pavellons:

  • A1: Timepieces
  • A2: Technology & Bijoux
  • B1: Fine Jewelry
  • B2: Elegance & Lifestyle
  • C1: Carat
  • C2: Contemporary Design & Vision

 

b) INHORGENTA AWARDS 2023

La 6a edició dels INHORGENTA AWARDS lliurarà les seves 10 categories el 25 de febrer al BMW Welt de Munich. Les novetats d’enguany són les categories “High Jewelry” & “Gemstone Design”. La votació la faran els visitants online, o físicament durant el primer dia de la fira.

Les propostes als premis es poden presentar fins el 7 de febrer, clicant aquí. La tarifa que es cobra és de 399 € per als expositors i 499 € per a la resta. El transport, inclosa l’assegurança, és gratuït per a les peces concursants.

 

c) MÉS INFORMACIÓ

  1. Per a consultes sobre la visita a la fira, podeu contactar directament amb l’organització de FIRAMUNICH: Sra. Cristina González, cristinag@firamunich.com, telèfon 93 488 17 20.
  2. Web d’INHORGENTA: https://inhorgenta.com/.