Inscripcions obertes al Programa formatiu per a la digitalització del comerç

Inscripcions obertes al Programa formatiu per a la digitalització del comerç

El CCAM ens ha informat que ja us podeu inscriure al nou programa formatiu per a petites i micro empreses comercials amb un format 100 % online, totalment gratuït. El programa inclou nocions bàsiques d’eCommerce, com posar en marxa una botiga online, què és i com es gestiona el màrqueting digital, com fer conviure una botiga online amb els punts de venda físics, o com començar a vendre a marketplaces, entre altres temes d’interès.

El programa compta amb sis mòduls formatius independents que permetran als comerços participants assolir els coneixements necessaris per emprendre o millorar el seu camí cap a la digitalització. Les empreses participants podran triar els mòduls als que volen assistir sense necessitat d’haver participat en els anteriors o de participar en els posteriors. Això aportarà flexibilitat al programa i cada empresa podrà decidir quins continguts són els més rellevants per a la seva realitat i participar-hi més o menys activament.

El programa s’inicia el proper 13 de juny i finalitzarà el 19 de desembre. Podeu trobar més informació sobre cada mòdul i les inscripcions a les diferents sessions fent clic aquí.

Tags:
,