ISTANBUL JEWELRY SHOW (6-9 d’octubre): PROGRAMA DE COMPRADORS SUBVENCIONAT

ISTANBUL JEWELRY SHOW (6-9 d’octubre): PROGRAMA DE COMPRADORS SUBVENCIONAT

Istanbul Jewelry Show, una de les 5 fires de joieria més importants del món, obre les portes al Centre de Fira d’Istanbul per 52a vegada entre el 6 i el 9 d’octubre de 2022, oferint una plataforma segura on els líders del sector poden experimentar i oferir els últims productes, serveis i solucions tecnològiques i poden concloure nous acords comercials entre expositors i compradors.

 

Podeu fer la inscripció on-line com visitant a aquest hipervincle:

Inscripció online com visitant IJS

 

L’exposició va batre rècords amb el nombre de visitants i va acollir 36.500 visitants de 147 països amb un augment del 16%, amb l’exposició  de 1.250 empreses i marques de 15 països, que representen una àmplia gamma de grups de productes i sectors, com ara or, joieria, diamants, pedres de colors, pedres precioses i semiprecioses, perles, plata, accessoris de plata i articles per a la llar de plata, muntatge, refineria, rellotges, motlles, decoració d’aparadors, maquinària i equips de la indústria, caixes fortes, programari i grups de productes de logística i il·luminació.

Atenent les necessitats de la indústria des de 1986, les fires Istanbul Jewelry Show estan organitzades per Informa Markets, l’organitzador de fires més gran del món. Informa Markets té una llarga trajectòria i experiència en la indústria amb 17 fires de joieria organitzades a 7 països.

 

PROGRAMA DE COMPRADORS SUBVENCIONAT PER COL·LEGIATS

Per afavorir la presència de visitants i compradors del mercat espanyol, amb el suport del Ministeri de Comerç de la República Turca, s’ofereix als visitants i compradors espanyols el “International Buyer Delegation Program”.

Aquest suport consisteix en el pagament de dues nits d’hotel i esmorzar (nits del 6 i 7 d’octubre) per dues persones a una habitació doble.

 • Data límit per a la inscripció: 26 de setembre
 • Una habitació (capacitat per dues persones) per empresa
 • Cal omplir el següent formulari (marcant les caselles OPT1 i OPT2):IJS-October22-BuyerForm compr i enviar-lo a l’adreça atencio.colegiat@jorgc.org
 • Cal adjuntar còpia de:
  • Passaport  de les persones
  • Targeta de negocis de l’empresa
  • Còpia dels bitllets d’avió
 • Enviar el formulari i els documents a atencio.colegiat@jorgc.org.