LES VOSTRES JOIES ALS XVI PREMIS GAUDÍ – 4 de febrer de 2024

LES VOSTRES JOIES ALS XVI PREMIS GAUDÍ – 4 de febrer de 2024

 

VULL PARTICIPAR AMB LES MEVES JOIES A LA GALA DELS GAUDÍ

 

Cliqueu aquí per accedir al formulari d’inscripció de les vostres peces 

 

El dia 4 de febrer, el cinema català celebrarà el seu gran esdeveniment mediàtic i televisiu: els XVI Premis Gaudí de l’Acadèmia del Cinema Català, al Centre de Convencions Internacionals de Barcelona. La gala estarà conduïda per Ana Polo i Oye Sherman i serà un homenatge al públic de les sales de cinema, el temple on tots desviem la mirada dels nostres dispositius mòbils, individuals, i l’alcem cap a la pantalla gran en una experiència col·lectiva inigualable.

L’Acadèmia del Cinema Català i el Col·legi us convidem, per 9è any, a que les vostres creacions posin l’elegància, estil i disseny de la joieria catalana als participants de la gala. D’aquesta manera el Col·legi vol reforçar la imatge i el desig de les joies entre els nous consumidors i incrementar l’atractiu davant de tota la societat.

Com fer que les vostres joies siguin lluïdes per presentadors/res o nominats/des als premis:

Termini de presentació de les vostres propostes: dimecres 17 de gener de 2024.

  • Requeriment per participar: presentar peces de manufactura catalana.
  • Podeu presentar fins un màxim de 5 peces.
  • Heu d’enviar la informació d’aquestes peces a formacio@jorgc.org mitjançant el següent dossier complimentat: Formulari presentació joies GAUDÍ – JORGC (NO s’acceptaran propostes que no es basin en aquest formulari).
  • Un comitè format per representants del cinema, periodistes i del sector joier (*) farà una preselecció de les propostes en funció de l’adequació als presentadors i al vestuari que portin. Els escollits rebran més endavant la informació sobre la logística.

(*) Els representants del sector joier que participin al comitè de selecció no poden presentar propostes.

Les peces preseleccionades es posaran a disposició dels presentadors/es i dels nominats (actrius i actors, directors/es, professionals del cinema) per ser lluïdes durant la gala, que serà retransmesa per TV3 i xarxes socials.

Al 2023 es van seleccionar 66 joies de 33 firmes i artesans col·legiats, podeu veure-les en imatges de la gala clicant aquí – joies de col·legiats Gaudí 2023.

 

REPERCUSSIÓ DE L’ACCIÓ (en base a anteriors edicions)

  • La gala serà retransmesa en directe per TV3 i les xarxes socials de l’Acadèmia. L’audiència global de la gala per TV3 supera els 500.000 espectadors i acostuma a ser líder d’audiència.
  • A través de les xarxes socials de l’Acadèmia i dels mitjans catalans se superen els 200.000 impactes a Instagram, el milió d’impressions a Twitter i el hashtag oficial està entre els primers comentats de Twitter a tot Espanya.
  • Retransmissió per Catalunya Ràdio amb més de 150 periodistes acreditats i àmplia difusió a les xarxes. Els comentaristes donen detalls sobre el vestuari i les joies dels presentadors i presentadores.

Més informació sobre els XVI Premis Gaudí clicant aquí.

Us animem a presentar les vostres creacions de joieria. Aquesta és una oportunitat “d’or” per, amb el vostre ajut, potenciar el valor de la joieria i estimular la demanda, vinculant-nos a un sector de tanta visibilitat com és el món del cinema.